Fastighetstekniker

Stora Segerstad naturbrukscentrum

Vill du bli en del av vår engagerade och professionella personalstyrka som gemensamt antar utmaningar och skapar förutsättningar för gymnasieeleverna vid Stora Segerstad Naturbrukscentrum?

För att du ska trivas hos oss

Som fastighetstekniker på Stora Segerstad kommer du att möta många människor och därför ser vi gärna att du som söker tjänsten är positiv och har lätt för att samarbeta. Det är också viktigt att du är flexibel och serviceinriktad i dina dagliga kontakter med personal, elever, entreprenörer m.fl. Att du är självgående, har god förmåga att ta egna initiativ och fatta beslut samt visar prov på ett gott ledarskap är kompetenser som vi värderar högt.

Det här får du arbeta med

Som fastighetstekniker på Stora Segerstad Naturbrukscentrum har du ett ansvar för drift och underhåll av skolans byggnader och grönytor. Ansvaret är delvis fördelat mellan skolan och Regionfastigheter, som är fastighetsägare. För närvarande är två tjänster, en fastighetsskötare och en trädgårdsmästare, kopplade till ansvarsområdet och dessa har du personalansvar för. Nära och dagligt samarbete sker dessutom med personal från Regionfastigheter samt externa entreprenörer.

I ansvaret ingår arbetsledning av den egen personal samt koordinering och planering tillsammans med personal från Regionfastigheter. Befattningen har ett budget- och resultatansvar för området samt ingår i den lokala ledningsgruppen på skolan.
Rollen innebär ett stort kontaktnät med skolans personal, medarbetare på Regionfastigheter, entreprenörer och inte minst elever vid skolan.

Tjänsten innebär ett mycket omväxlande och fritt arbete och som i och med detta kräver mångsidighet, flexibilitet och förmåga att prioritera samt vana att ta initiativ och fatta beslut.

Detta värderar vi högt

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har formell utbildning inom fastighetsskötsel, men tidigare erfarenheter och bredd i kompetens är också avgörande.

Att du har tidigare erfarenhet från fastighetsskötsel och visst ekonomi- och budgetarbete samt erfarenhet av arbetsledning och personalansvar tror vi är en bra utgångspunkt. Har du dessutom tidigare jobbat med ungdomar ser vi det som extra meriterande.

Övriga krav

  • B- körkort. Ytterligare förarbevis för andra fordon som hjullastare, tungt släp etc. är meriterande.
  • Meriterande är också andra certifikat som kan vara av värde inom fastighetsskötsel.
  • Behärska svenska språket i tal och skrift
  • Datorvana
  • Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper

Omfattning och tillträde

Tjänsten är tillsvidare med en tjänstgöringsgrad på 100%. Tillträde enligt överenskommelse och lön enligt avtal.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 9 augusti 2020. Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker fortlöpande.

Upplysningar lämnas av rektor Maria Lust 010-24 42 616, 070-64 33 666 

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fastighetstekniker Tillbaka till lediga jobb