Projektledare IT

Enhet Projekt och förvaltningsledning

Vill du arbeta på Sveriges bästa IT-avdelning där medarbetarna gör skillnad för människor genom digitala lösningar som räddar liv?

 

Vi söker

Vi söker dig som idag är projektledare och vill arbeta kundnära med en dynamisk och komplex IT-miljö. Vi vill ha kompetenta lagspelare som har stor portion egen motivation och är kreativa problemlösare –  du som har en stark strävan efter att skapa mervärde! Du ska ha många års erfarenhet av projektledning av stora, komplexa IT-projekt och/eller förvaltningsledning inom IT. Vårt arbete utvecklas hela tiden, varför det är viktigt med kunskap i förändringsledning och agila arbetsmetoder. Tjänsterna är tillsvidaretjänster på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placering i Huskvarna.

Vi erbjuder dig

Hos oss blir du en del av ett härligt, kompetent team i en konstruktiv och kreativ miljö, som arbetar för kontinuerlig utveckling mot Sveriges bästa IT-avdelning. Genom exempelvis agila arbetssätt är du med och utvecklar teknikområden för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Du får möjlighet att växa i en kultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. För oss är det viktigt att vi har en bra arbetsmiljö i vardagen och är hållbara hela arbetslivet. Utifrån detta skapar vi tillsammans de allra bästa förutsättningarna för en modern verksamhet som vår, med höga krav och i ständig förändring.

Så här säger Inge Rigar, Kravanalytiker hos oss om vår arbetsplats; "Den bästa arbetsplats oavsett bransch som jag varit på - som präglas av väldigt kompetenta människor som bryr sig om sitt uppdrag, sina kollegor och mig som individ."  

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att få leda olika projekt och arbeta tillsammans med flera olika kompetenser och olika verksamheter såsom sjukvård, länstrafik, skolor och kultur. Vi är i en ständigt pågående utvecklingsresa där vår organisation präglas av processtänk och hög kvalitet i våra leveranser. Vi arbetar alltid med att förbättra i alla led. Här blir du en viktig del och har stor möjlighet att kunna påverka.

För att du ska trivas hos oss

Du är en ansvarstagande lagspelare som driver på och bidrar med din entusiasm för att skapa förutsättningar för erfarenhetsutbyte och arbetsglädje. Du är strukturerad, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken. Du trivs i en miljö med ändrade omständigheter och gillar utmaningar.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 12 aug men ansök gärna redan idag. För denna tjänst gör vi urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. För mer information kontakta enhetschef för Projekt och förvaltningsledning Anna Leo telnr. 073-6878035. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Projektledare IT Tillbaka till lediga jobb