Applikationsspecialist eHälsa

IT-centrum

IT-centrum stöttar regionens invånare och medarbetare med digitala lösningar. Vi ser att vårt arbete gör skillnad för människor i hela Region Jönköpings Län.

Vi söker

Vi söker nu en erfaren applikationsspecialist till vårt nya program eHälsa. Vi förvaltar system- och applikationstjänster åt verksamheter inom vården samt sköter förvaltning av nationella tjänster och HSA/SITHS. Du kommer ingå i ett team som levererar uppdrag, tjänster och projekt i enlighet med överenskomna leveransmål.

Erfarenhet av agilt arbetssätt är meriterande. Vi förväntar oss att du bidrar med dina erfarenheter och är en aktiv person när det gäller att utveckla dig själv samt vårt arbete.

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom IT och att du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har en god förståelse för konfigurering och förvaltning av system.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med placering i Huskvarna. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Här blir du en del i ett härligt team med arbetsuppgifter som är både intressanta, utvecklande och som leder till direkt nytta för regionens medborgare. Vi tror på ett förhållningssätt som är strukturerat och människoorienterat. Utifrån detta skapar vi tillsammans de allra bästa förutsättningarna för en modern verksamhet, med höga krav och i ständig utveckling. Vi erbjuder dig en konstruktiv och utvecklande miljö med kompetenta och engagerade kollegor och ledare.
Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

I ditt arbete kommer det ingå att utreda och förbereda ärenden, vilket innebär att du skall jobba med att översätta verksamhetens behov till konkreta åtgärder i våra system. Du kommer även hantera incidenter och problem vilket innebär att vi söker dig som kan behålla lugnet i stressade situationer, är pedagogisk och uppmärksam i ditt bemötande, för att kunna hjälpa till att leverera lösningar.  

Som applikationsspecialist kommer du ha ansvar för analyser och specifikation av förutsättningar för ett realiserbart IT-stöd. Det kommer också vara ditt ansvar att den tekniska lösningen svarar upp mot ställda krav samt att valda lösningar ansluter sig till framtagen systemarkitektur. I dina arbetsuppgifter kommer det också ingå att beskriva och dokumentera detaljerade lösningar. Du kommer konfigurera standardkomponenter och plattformar samt säkerställa att de krav som ställs på utveckling och drift gällande både programvara och hårdvara på såväl klient- som serversidan uppfylls. Även test av uppsättningar av systemet i samband med vidareutveckling och förvaltning ingår i rollen.

Du kommer jobba tillsammans med kollegor från olika ansvarsområden på ITC där även kontakt mot beställare och leverantörer kommer bli del av ditt arbete.

För att du ska trivas hos oss

Vi vill att du är en självgående, kommunikativ och drivande person som är bra på att samarbeta. Du bör vara analytiskt lagd med intresse för teknik, för att kunna sätta dig in i krav såväl som systemarkitektur. Att jobba strukturerat, att dokumentera och säkerställa kvalitet ska vara en självklarhet för dig. Vi vill att du är en flexibel person som tycker om att jobba i team. 

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 3 augusti. Välkommen med din ansökan. Har du några frågor kan du kontakta enhetschef för Utveckling Karin Törnblom på telnr. 072-2436681.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Applikationsspecialist eHälsa Tillbaka till lediga jobb