Laboratoriepersonal

Laboratorierna primärvården höglandet

Laboratorierna Sävsjö och Vetlanda

Just nu söker vi laboratoriepersonal till primärvårdslaboratorierna i Sävsjö och Vetlanda.
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en utvecklingsintensiv verksamhet. Hos oss finns möjligheter att utvecklas inom ditt yrke och du välkomnas till en sammanhållen och integrerad verksamhet.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har en annan relevant vårdutbildning. Meriterande är erfarenhet från provtagning. Stor vikt kommer att läggas vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vikariat med eventuell möjlighet till tillsvidareanställning till och med 31/3-21. Dagtid, 100%. Tillträde 24/8 eller enligt överenskommelse. Tjänsten innebär placering inom primärvårdslaboratorierna i Sävsjö och Vetlanda. 
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med provtagning, patientnära analyser och omhändertagande av prover. Du arbetar även kontinuerligt med utvecklings-, kvalitets- och patientsäkerhetsarbete. 

För att du ska trivas hos oss

Bidrar du till det gemensamma arbetet för en god arbetsmiljö och arbetar mot verksamhetens mål. Du har ett strukturerat arbetssätt och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vidare är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du är stabil och har självinsikt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt. Du är van att samarbeta och relaterar till kollegor på ett lyhört och smidigt sätt. Du är serviceinriktad och ser alltid till patientens bästa. 

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 9/8. Välkommen med din ansökan!

Välkommen att kontakta områdeschef Louise Rundqvist, 010-243 33 44. 


Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. 

Sök jobbet som Laboratoriepersonal Tillbaka till lediga jobb