Applikationsspecialist

Enhet Utveckling, IT-Centrum

Vill du arbeta i gränslandet mellan digitalisering och den högspecialiserade vården? Vi söker dig som i rollen applikationsspecialist vill bidra till att den högteknologiska anestesi- och intensivvården i Region Jönköpings Län har de bästa möjliga digitala lösningarna!

 

Vi söker

Vi söker nu en erfaren applikationsspecialist som tillsammans med vårt förvaltningsteam ska arbeta med IT-stöden för anestesi- och intensivvård, främst kärnsystemet Metavision. I rollen kommer du att ligga nära vårdens medarbetare, i ett fält som ständigt är i framkant av teknikens möjligheter. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom IT och att du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har en mycket god förståelse för konfigurering och förvaltning av system.  Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med placering i Huskvarna. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Här blir du en del i ett härligt team med arbetsuppgifter som är både intressanta, utvecklande och som leder till direkt nytta för Region Jönköpings läns invånare. Vi skapar tillsammans de allra bästa förutsättningarna för en modern verksamhet, med höga krav och i ständig utveckling. Vi erbjuder dig en konstruktiv och utvecklande miljö med kompetenta och engagerade kollegor och ledare. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som applikationsspecialist kommer du att konfigurera upp systemet, samt säkerställa att de krav som ställs på utveckling och drift gällande både programvara och hårdvara på såväl klient- som serversidan uppfylls. Även kvalificerade tester av uppsättningar av systemet i samband med vidareutveckling och förvaltning ingår i rollen. I arbetsuppgifterna ingår också att beskriva och dokumentera detaljerade lösningar. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med ansvar för att den högspecialiserade vården i Region Jönköpings län har IT-lösningar som svarar upp mot verksamhetens kravbild. Kontakt mot beställare, kravställare, verksamhetsexperter och leverantörer kommer bli del av ditt arbete, liksom att samarbeta med kollegor från olika ansvarsområden på IT-centrum.

För att du ska trivas hos oss

Vi vill att du är en självgående, kommunikativ och drivande person som är bra på att samarbeta. Du bör vara analytiskt lagd med intresse för teknik för att kunna sätta dig in i krav såväl som systemarkitekturer. Att jobba strukturerat, dokumentera och säkerställa kvalitet ska vara en självklarhet för dig. Erfarenhet kring agilt arbetssätt är meriterande. Vi förväntar oss att du bidrar med dina erfarenheter och är en aktiv person när det gäller att utveckla dig själv och vårt arbete. I ditt arbete kommer det också ingå att du får hantera incidenter och problem, så flexibilitet i kombination med en lugn personlighet kommer vara till hjälp för att du ska trivas i rollen.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 3 augusti. Välkommen med din ansökan. Har du frågor kan du kontakta enhetschef Karin Törnblom på telnr. 072-2436681.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Applikationsspecialist Tillbaka till lediga jobb