Barnmorska till Kvinnokliniken!

Kvinnokliniken, Värnamo sjukhus

Vill du vara en viktig del i Region Jönköpings läns goda kvinnovård och ha ett spännande arbete? Vill du vara en del av hela vårdkedjan och kunna påverka ditt jobb? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med ett genuint intresse för framtidens kvinnosjukvård. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse. Du får ett varierande arbete genom dag-, kvälls- och nattpass på vår integrerade BB-, gyn-, och förlossningsavdelning. Rotationstjänstgöring mot kvinnohälsovården eller gynmottagningen kan vara aktuellt om intresse finns.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utvecklande och stimulerande tjänst där du i din barnmorskeprofession får möjlighet att växa i din roll. Vi erbjuder dig chansen att kunna påverka och förbättra den goda förlossningsvård vi erbjuder regionens medborgare.

I Region Jönköpings län erbjuder kvinnoklinikernas slutenvård ett strukturerat mentorsskapsprogram för nyanställda. Programmet innehåller inskolning med väl tilltagen tid då du går utöver ordinarie bemanning, träff med mentor och gemensamma utbildningsdagar. Allt för att du ska trivas hos oss!
Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Som barnmorska hos oss arbetar du i team, har spännande arbetsuppgifter och träffar kvinnor i livets alla skeden. På vår kvinnoklinik värnar vi om den totala upplevelsen och har patient och anhöriga i fokus genom hela vårdkedjan. För oss är det viktigt att du som barnmorska utvecklas och bibehåller din kompetens, något som främjas genom kontinuerlig fortbildning. I det dagliga arbetet ingår att kunna hantera såväl planerad som akut vård.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar bra tillsammans med andra människor, tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är strukturerad och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Anna Linderholm, 010-244 73 44. Sista ansökningsdag är den 12 augusti 2020. Urval och intervjuer kan ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Barnmorska till Kvinnokliniken! Tillbaka till lediga jobb