Verksamhetscontroller

Regional utveckling

Vi söker

Vi söker en driven och erfaren verksamhetskontroller. Du har en relevant högskoleutbildning eller utbildning tillsammans med erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av verksamhetsuppföljning, analys, intern kontroll, systematiskt kvalitetsarbete, du är en driven användare av Excel och MSOffice paketet samt har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet att arbeta inom offentlig förvaltning.

Erfarenhet av projektredovisning, projektadministration är meriterande, liksom erfarenhet av EU-finansierade projekt, Stratsys, Raindance, Diver och NYPS. Körkort är ett krav då det krävs resor till verksamheter runt om i länet.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbetat med att utveckla vårt systematiska kvalitetsarbete, vår verksamhetsuppföljning och arbeta med utredningar av olika slag. Du kommer att hålla ihop arbetet med delårsrapporter, årsbokslut och verksamhetsuppföljningar, och stödja cheferna med deras systematiska kvalitetsarbete samt utveckla verksamheternas och enhetens redovisning i Stratsys.

Då vi är en liten enhet och därför behöver stötta och ersätta varandra kommer du också vid behov att bidra i arbetet med projekt och projektredovisningar samt stödja det gemensamma arbetet med redovisning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med stort ansvar och möjlighet att på riktigt bidra till utveckling av verksamheterna samt tillväxt och utveckling i Jönköpings län.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss är du helhetsseende, mål-, resultat- och lösningsorienterad. Du har hög integritet, ett flexibelt förhållningssätt där du ser möjligheterna i förändringar. Du är kommunikativ och är bra på att bygga förtroendefulla relationer både internt och externt.

Du är strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har lätt för att samarbeta med andra. Du har en god analytisk förmåga. Du tar egna initiativ och trivs i en självständig roll. Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper.

Så här gör du om du är intresserad

Du kan läsa mer om Regional utvecklings arbete: www.rjl.se/om-oss/om-organisationen/Regional-utveckling/regional-utveckling/ och http://utveckling.rjl.se/ Sista ansökningsdag är: 19/7

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Elisabet Eriksson, enhetschef, tfn 076-783 78 16.
Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Verksamhetscontroller Tillbaka till lediga jobb