Testledare

Enhet Analys och design

Vill du arbeta med test och kvalitet på Sveriges bästa IT-avdelning där medarbetarna gör skillnad för regionens invånare genom digitala lösningar som skapar stort mervärde?
 

Vi söker

Vi söker en senior testledare som vill arbeta kundnära med dynamiska och komplexa IT-miljöer. En kompetent lagspelare med stor motivation och förmåga att lösa problem. En av dina drivkrafter är att skapa mervärde!

Du har högskoleutbildning inom IT eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har även en testledarutbildning inom ISTQB eller liknande. Du har flera års erfarenhet av att arbeta med testledning samt erfarenhet inom kvalitetssäkring av komplexa IT-system. Erfarenhet av test inom verksamhetsstödjande system, automatiserade tester (t.ex. SoapUI-tester) samt prestandatester är meriterande. Det är viktigt att du till fullo behärskar svenska i tal och skrift, då alla dialoger och all dokumentation sker på svenska. Tjänsten är tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Placering i Huskvarna.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en konstruktiv och kreativ miljö med ett härligt gäng kompetenta kollegor. Arbetet kommer att ske i nära samarbete med våra kunder inom hela Region Jönköpings län.    
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som testledare kommer du att delta i projekt- och förvaltningsarbete samt ingå i vårt testteam.
Uppdraget som testledare innefattar koordinering, planering och genomförande av funktions- och acceptanstester. Arbetet innefattar även analys och riskbedömning av leveranser. I rollen som testledare på Regionen fungerar du som ambassadör för arbetet med test och kvalitetssäkring. Du har ansvar för processrelaterade frågor inom området samt att dessa frågor implementeras och följs upp. Vi tänker kvalitetssäkring genom hela processen, från analysfas till produktionssättningsfas.

För att du ska trivas hos oss

Det är viktigt att du har god social kompetens. Du är utåtriktad och din kommunikativa förmåga är god. Du har en vilja och förmåga att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter och du vill utvecklas tillsammans med vårt testteam. Du är resultatorienterad och strukturerad och driver frågor framåt med god analytisk och pedagogisk förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 30 augusti. Välkommen med din ansökan.
För mer information kontakta enhetschef Lisa Bylin 072-502 60 55.
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet som Testledare Tillbaka till lediga jobb