IT-arkitekt

Analys och Design, IT-centrum

Vi söker

Nu söker vi ytterligare en IT-arkitekt till IT-centrum!
Vi letar efter dig som har dokumenterad IT-arkitekturutbildning. Du har flerårig erfarenhet av arbete med IT-arkitekturfrågor samt både djupa och breda kunskaper om teknisk modellering och verksamhetsmodellering, arkitektur-, designmönster, standarder och ramverk. Det är viktigt att du behärskar svenska språket flytande i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placering i Huskvarna.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett team med inspirenade arkitekter, där du får skapa nytta för en viktig verksamhet. Hos oss får du arbeta med spännande arkitekturporojekt i ett komplext applikationslandskap.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

ITC ska tillgodose Regionens verksamhet med nytta gällande IT. Rollen som IT-arkitekt förväntas hjälpa till att säkra upp att önskade behov hos kunden blir IT-säkrade gällande arkitekturen samt att applikationslandskapet fungerar på ett likartat och standardiserat sätt.

Uppdraget som IT-arkitekt innebär att du genomför utredningar och ta fram lösningsförslag både genom att delta i projekt och löpande förvaltning, samt genom att du självständigt driver förstudier inom arkitekturområdet. Region Jönköpings Län arbetar med avancerade IT-stöd i ett stort och komplext applikationslandskap. Ditt ansvar blir att tillsammans med vår arkitektgrupp, och under ledning av vår chefsarkitekt, tillse att vi har en god helhet och återanvändbara lösningsmönster.

Kunderna spänner över hela Regionens verksamhet, sjuk- och hälsovård, kultur, skola och länstrafik.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss behöver du ha mycket god social förmåga och ett naturligt ledarskap med en ödmjuk framtoning. Du ska vara utåtriktad med mycket god kommunikativ förmåga. Du behöver även vara strukturerad, mål- och resultatorienterad samt van att ta initiativ och driva frågor framåt.

Du har en god analytisk och pedagogisk förmåga och du gillar att arbeta med komplexa frågor, bryta ner dem i mindre delar och på så vis lösa komplicerade problemen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Så här gör du om du är intresserad

Vill du arbeta med spännande arbetsuppgifter i en dynamisk IT-miljö? För mer information kontakta enhetschef Lisa Bylin 072-502 60 55 eller chefsarkitekt Ylva Linderstam 070-398 08 20.

Vi kommer börja kalla till intervjuer efter sista ansökningsdag, den 16 augusti. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som IT-arkitekt Tillbaka till lediga jobb