Sjuksköterska

Öron-, näs- och halskliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker

Vi söker dig som är sjuksköterska med intresse för öron-, näs- och halssjukvård. 
Det är en tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid men sysselsättningsgrad kan diskuteras. 

Vi erbjuder dig

Vi är en verksamhet som strävar efter att ständigt utvecklas och förbättras för att höja kvalitén på omhändertagandet av våra patienter. Vi vill verka för ett gott arbetsklimat där vi ser allas delaktighet som viktig. Du blir del av en arbetsgrupp med god gemenskap, där vi värdesätter varandras kunskaper.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder på Region Jönköpings län.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska på våra mottagningar får du arbeta med telefonrådgivning, kallning av patienter, remisshantering samt assistera läkare på mottagning. I vårt uppdrag ingår också att självständigt arbeta på öronklinikens akutmottagning kvällar och helger. Hos oss får du ett omväxlande arbete med såväl akut omhändertagande av patienter som med planerat mottagningsarbete. Då vi är en länsklinik innebär tjänsten arbete på alla våra mottagningar med basplacering i Jönköping.

För att du ska trivas hos oss

Du har god samarbetsförmåga och förmåga att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för helheten. Du har framåtanda med och intresse för utveckling och lärande. Hos oss blir du en del av ett team, samtidigt som du måste kunna arbeta självständigt.

Erfarenhet från mottagningsarbete och journalsystemet Cosmic är önskvärt. Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet från öronsjukvård, men vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Karolina Adam, 010-242 51 32. 

Vill du vara med? Välkommen med din ansökan!Sista ansökningsdag är XX 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb