Sjuksköterska

Ortopediska vårdenheten, Höglandssjukhuset

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta hos oss på ortopedkliniken! Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse. Det betyder mycket för oss att du har en entusiastisk attityd till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater samt ett professionellt förhållningssätt.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett givande arbete på en trevlig arbetsplats där medarbetare från olika professioner jobbar tillsammans i team. Under våren 2019 startar vi projektet 80-10-10 som ger dig stor möjlighet till både verksamhet och personlig utveckling på din arbetstid. Det innebär att du kommer arbeta 80 procent kliniskt i vården, 10 procent med utveckling av verksamheten och 10 procent med personlig utveckling. 20 procent av tjänsten blir alltså ren utvecklingstid, där du både kan bidra till förbättringar på arbetsplatsen och få en kontinuerlig och schemalagd kompetensutveckling.

Vi ser att en god introduktion är nyckeln för din goda trivsel hos oss. Därför ger vårdavdelningens två teamsjuksköterskor tillsammans med övriga kollegor dig en gedigen introduktion som är anpassad efter dina tidigare erfarenheter och behov. För dig som är nyutexaminerad sjuksköterska erbjuder vi det unika och nya fördjupade introduktions- och utvecklingsprogrammet – RIU, vilket innebär föreläsningar, hospiteringar och reflektioner under cirka 20 dagar under det första året. Det ger dig möjlighet att tryggt utvecklas och växa i din yrkesroll och det ger dig chansen att träffa andra som också är nya i sin yrkesroll.

Ortopedkliniken startade under våren 2020 en ortopediutbildning med föreläsningar och tillhörande kunskapstest. Detta är en utbildning som just nu endast finns tillgänglig för dig som arbetar hos oss på ortopedkliniken i Eksjö.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder inom Region Jönköpings län här.

Det här får du arbeta med

Ortopediska vårdenheten består av två avdelningar, avdelning A, en avdelning för patienter med akuta ortopediska sjukdomar som behöver läggas in för behandling och avdelning B, elektiv kirurgi. Du kommer få möjligheten att arbeta inom båda avdelningarna.

Som sjuksköterska har du huvudansvar för den specifika omvårdnaden av våra patienter, vilket bland annat innebär optimering inför och efter operation. Du utför systematisk analys och bedömning av patientens status. Här ingår områden som nutrition, smärta och smärtbehandling, förebyggande arbete för att förhindra trycksår, fall och vårdrelaterade infektioner med mera. En viktig del i ditt arbete är att ge information till patienter och närstående.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss är du stabil med god självinsikt som är trygg i din roll som sjuksköterska. Du har lätt för att arbeta tillsammans med andra och har ett positivt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Du har god förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ställa om mellan de elektiva och akuta patienterna och anpassa ditt förhållningssätt utifrån situation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Jennie Evertsson, 010-243 71 40 eller Charlotte Hägneryd, 010-243 71 80. Sista ansökningsdag är den 12 augusti 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, ansök gärna så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb