Sjuksköterska

Kirurgisk vårdavdelning A, Länssjukhuset Ryhov

Sjuksköterska Kirurgkliniken, Länssjukhuset Ryhov Jönköping

Vi söker

Kirurgavdelning A söker legitimerad sjuksköterska. Vi har nu möjlighet att erbjuda dig som är sjuksköterska en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 

Vi erbjuder dig

Jobbar du vid vår avdelning är du med och bidrar till ständig förbättring och utveckling för att höja kvaliteten på omhändertagandet av våra patienter. Vår vision är att erbjuda bästa möjliga kirurgiska vård och omvårdnad nu och i framtiden med kompetent och yrkeskunnig personal. Vi är en bra arbetsgrupp med god stämning och hög trivsel.

Är du nyutbildad sjuksköterska?
Vi vet att steget från utbildning till verklighet kan kännas stort. Vi vill ge dig som nyutbildad sjuksköterska en bra start i arbetslivet där du får växa in i din nya yrkesroll. Därför erbjuder vi alla våra anställda sjuksköterskor, som fått sin legitimation de senaste 12 månaderna, möjlighet att delta i ett av Sveriges bästa introduktions- och utvecklingsprogram för nyutbildade sjuksköterskor - RIU. Programmet omfattar 20 heldagar fördelade på åtta månader, och det startar varje år i februari och september. RIU ger dig en möjlighet att träffa andra sjuksköterskor i samma situation där ni utbyter erfarenheter och ger varandra råd och stöttning. 

Det här får du arbeta med

Det huvudsakliga arbetet består av pre- och postoperativ omvårdnad men även att ta hand om patienter under olika utredningar och behandlingar. Hos oss kan vi erbjuda dig ett omväxlande och spännande arbete med utvecklingsmöjligheter inom kirurgin.

Detta värderar vi högt

Vi lägger stort värde på en positiv inställning, god samarbetsförmåga och ett empatiskt förhållningssätt. Vi ser även att du kan arbeta självständigt, är strukturerad och kan anpassa dig till ändrade förutsättningar. Erfarenhet av arbete med kirurgiska patienter är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor kring tjänsten kontakta gärna vårdenhetschef Åsa Blomell telefon 010-2421390. 
Vi tillämpar löpande intervjuer under rekryteringstiden. Sista ansökningsdag 2020-08-16.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen kontakt med bemanningsföretag- och rekryteringsförsäljare samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb