Vårdadministratör

Patologilaboratoriet, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Just nu söker patologilaboratoriet i Jönköping vårdadministratör. Vi söker dig som med engagemang och kunskap vill ingå i vårt team. Välkommen till oss!

Vi söker

Vi söker dig som har vårdadministratör- eller läkarsekreterarutbildning. Meriterande är erfarenhet från yrket. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Vi erbjuder en tillsvidareanställning, dagtid. Start 1/10-2020 eller enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Som vårdadministratör på patologilaboratoriet har du omväxlande och intressanta arbetsuppgifter. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att skriva medicinska utlåtanden vilket kräver goda kunskaper i medicinsk terminologi samt svenska språket. Arbetet innebär även förberedelser inför multidisciplinära konferenser. Du har en hel del telefonkontakt med kunder och bokar gynekologiska hälsokontroller. Vidare deltar du aktivt i arbetet med digital patologi, vilket också innebär en nära kontakt med våra externa granskare.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss bidrar du till det gemensamma arbetet för en god arbetsmiljö och att arbeta mot verksamhetens mål. Du arbetar för att upprätthålla en god kvalité och är van att självständigt planera och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Då behovet av arbetsinsatser kan variera är det viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig efter nya förutsättningar. Som person är du noggrann och strukturerad. Vidare är du serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Ett ansvarsfullt arbete som är betydande för att hela verksamheten ska fungera. Du kommer att vara en viktig del i att vår verksamhet utvecklas och hela tiden förbättras.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta områdeschef, Maria Kullman, maria.kullman@rjl.se alt. vårdadministratör Liselott Jannesson, 010-2422452. Sista ansökningsdag är den 9/8 2020. Obs! Urvalet kommer att ske löpande under ansökningstiden. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb