Specialistsjuksköterska/sjuksköterska inom specialiserad sjukvård i hemmet

SSIH, Värnamo sjukhus

Vill du vara delaktig i att utveckla och arbeta med specialiserad palliativ vård i Region Jönköpings län? Nu har du chansen att bli vår nya kollega! Vill du vara delaktig i att utveckla och arbeta med specialiserad palliativ vård i Region Jönköpings län? Nu har du chansen att bli vår nya kollega!

Vi söker

SSIH i Värnamo söker dig som är specialistsjuksköterska/sjuksköterska och som vill vara delaktig i att utveckla och arbeta med specialiserad palliativ vård i Region Jönköpings län. Det är meriterande med specialistutbildning inom palliativ vård. Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du arbetar dagtid måndag till och med fredag. SSIH är en länsövergripande enhet för specialiserad sjukvård i hemmet, där vi nu rekryterar till Värnamo. Vi arbetar med patientmöten, konsultation och utbildning som sker i samverkan med slutenvården, primärvården och kommunerna. Teamet består av läkare och sjuksköterskor som samarbetar med ett flertal yrkesprofessioner. Om du vill veta mer, tveka inte att höra av dig!

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjlighet att vara med och fortsätta att forma framtidens SSIH i Jönköpings län och att arbeta med den specialiserade sjukvården i hemmet med inriktning palliativ vård. Vi arbetar med mobil verksamhet gentemot kommun, primärvård och slutenvård. I arbetet ingår utbildning för samverkanspartners i specialiserad palliativ vård.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Hos oss får du arbeta med handläggning, rådgivning, utbildning och vård av patienter med specialiserat palliativt behov tillsammans med deras anhöriga utifrån remiss och hembesök. Det är ett arbete med patienten i fokus där samverkan är nyckeln för att det ska fungera tillsammans med slutenvård, primärvård och kommun.

För att du ska trivas hos oss

Du trivs med teamarbete och att arbeta självständigt, är trygg i din roll som sjuksköterska, gärna med några års yrkeserfarenhet. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar och ha ett stort intresse för den palliativa vården. Du behåller lugnet i stressade och pressade situationer och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till varje situation. Du arbetar bra med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Körkort är ett krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Med patientens behov i centrum ger vi bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektiv varje gång.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Lund, områdeschef SSIH, tfn 010-242 2561 eller på mail sofia.lund@rjl.se 

Sista ansökningsdag är den 16 augusti 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske från den 3 augusti.
Välkommen med din ansökan!
Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snart som möjligt. 

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistsjuksköterska/sjuksköterska inom specialiserad sjukvård i hemmet Tillbaka till lediga jobb