Sjuksköterska

Psykiatriska kliniken, avdelning H, Jönköping

Vill du vara en del av vården för patienter i behov av psykiatrisk vård? #Sveriges viktigaste jobb

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska till en av våra psykiatriska slutenvårdsavdelningar, avdelning H. Har du vidareutbildning och tidigare erfarenhet inom psykiatri är det ett stort plus. Om du inte är specialistsjuksköterska i psykiatri idag så ser vi gärna att du är intresserad av att läsa vidareutbildningen.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tjänstgöring dag, kväll, natt och helg utefter rotationsschema.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter i en organisation som ständigt utvecklas. Vi hoppas att du vill vara med och påverka vårt framtida arbete genom idéer och engagemang och utveckla vården för personer med behov inom det psykiatriska området.

Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi erbjuder.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med att vårda patienter i behov av psykiatrisk vård. Arbetsuppgifter kan exempelvis vara medicindelning och vårdplanering för vår patientgrupp vilka har olika psykiatriska diagnoser. Arbetet sker i team modulvis tillsammans med skötare.

Avdelning H har 16 vårdplatser. Vi erbjuder våra patienter självvald inläggning som är en sjuksköterskeledd omvårdnads intervention.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss tror vi att du är en person som har du förmåga att behålla lugnet i stressiga situationer och snabbt kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är trygg som person och har mod att agera i pressade situationer. Vidare är du lugn, nyfiken, nytänkande, har en öppenhet för samarbete och brinner för att skapa en god stämning samt att hjälpa andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef, Kalle Forsman, 010-242 33 79, alternativt 0706504791 eller biträdande vårdenhetschef Emma Skjöldebrand 010-242 32 70.

Sista ansökningsdag är 20/8 men intervjuer kan kommat att ske löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisen belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb