Barnsjuksköterska

Neontantalvårdsenheten, Barn- och ungdomsmedicinska kliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du är, eller avser att påbörja utbildning till, specialistsjuksköterska med inriktning mot hälso- och sjukvård för barn och ungdomar. Erfarenhet från arbete med neonatal intensivvård samt förmåga att arbeta med kvalitets- och förbättringsarbete är meriterande.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2020-09-01 eller enligt överenskommelse. Hos oss får du en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Vi har en genomtänkt strategi när det gäller kompetensutveckling med återkommande internutbildningar. Där tränar vi bland annat teamarbete, samarbete och kommunikation med hjälp av simulerade träningar.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

På neonatalvårdsenheten vårdas för tidigt födda och sjuka nyfödda barn. Enheten har 16 vårdplatser och ligger i direkt anslutning till sjukhusets förlossningsavdelning.

Neonatalvårdenheten arbetar utifrån en familjecentrerad vård, där föräldrarnas medverkan i barnets vård är central. Arbetsuppgifterna varierar alltifrån neonatal intensivvård till arbete i vår familjeenhet och neonatala mottagningsverksamhet. Neonatal hemsjukvård erbjuds till många familjer under slutet av vårdtiden. Detta innebär att föräldrarna själva vårdar sitt barn i hemmet med regelbunden kontakt och uppföljningsbesök på neonantal emsjukvårdsmottagning.

Du som sjuksköterska har goda möjligheter till egen utveckling. Tillsammans skapar vi i teamet förutsättningar för en god vård.

För att du ska trivas hos oss

Du ska trivas med ett varierat arbetsinnehåll, där akut omhändertagande och intensivvård är en betydande del av verksamheten. Som person är du självgående, stabil och har en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du har en vilja och nyfikenhet att lära mer.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Detta värderar vi högt

Vi värderar medarbetare med ett öppet sinne och med vilja och nyfikenhet att lära mera. Vi arbetar aktivt utifrån FN:s barnkonvention och NOBAB:s standard för barn på sjukhus (NOBAB är en ideell förening som arbetar för barn och ungas rättigheter och behov inom hälso- och sjukvård). Teamarbete runt barn och familjer med ett person- och familjecentrerat förhållningssätt är viktigt.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Barbro Lundstrom, tfn 010 242 2282.

Sista ansökningsdag är den 9 augusti 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Barnsjuksköterska Tillbaka till lediga jobb