Psykolog

Specialistpsykiatrisk mottagning, Värnamo Sjukhus

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och som vill utvecklas tillsammans med oss i en av våra specialistpsykiatriska mottagningar.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett givande och varierat arbete inom specialistpsykiatri med möjlighet att utveckla din kompetens inom både neuropsykiatriskt utredningsarbete och psykoterapeutiskt arbete. Du kommer att tillhöra en av våra två specialistpsykiatriska mottagningar där du ingår i ett multiprofessionellt team med bred kompetens gällande bedömning, utredning och behandling av olika psykiatriska tillstånd. Du kommer också att arbeta i ett av våra subspecialiserade team, NP-teamet. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling och fortbildning.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Här kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder.

Det här får du arbeta med

Som psykolog arbetar du självständigt med bedömning, utredning och behandling. Samtidigt är du en del i ett teamarbete med andra yrkesgrupper i både öppen och slutenvård. Ungefär hälften av din arbetstid ägnar du åt utredningar och resterande tid åt psykologisk och psykoterapeutisk behandling.

Vår klinik har en tradition att ligga i framkant när det gäller implementering av nya behandlingssätt. Vi arbetar efter evidensbaserade metoder och har en positiv inställning till forskning och utvecklingsarbete. Hos oss finns de flesta terapiformer representerade exempelvis KBT, PDT, IPT, DBT med flera. Neuropsykiatriskt utredningsarbete genomförs utifrån en tydlig struktur där psykologen är en del av ett multiprofessionellt utredningsteam.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss bör du vara intresserad av samspelet mellan psykologiska faktorer och sociala förutsättningar. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra då arbetet i stor mån bygger på samarbetet mellan olika professioner. Du har lätt för att kommunicera i tal och skrift och tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och självständigt sätt. Vidare har du ett kvalitetstänk och är intresserad av att driva verksamheten framåt tillsammans med övriga teamet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta enhetschef Karin Lindholm 010-244 97 63. Sista ansökningsdag är 2020-08-31 men intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisen belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog Tillbaka till lediga jobb