Sjuksköterska natt

Medicinsk vårdenhet A, medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker

Vi på medicinsk vårdenhet A på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping söker dig som är legitimerad sjuksköterska, brinner för ditt yrke och vill arbeta natt. Tjänsten är en tillsvidaretänst på 78,43 %. Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du har möjligt att börja hos oss så snart som möjligt.

Vi erbjuder dig

Du som arbetar på natten fyller en viktig funktion och vi erbjuder dig ett lönetillägg på 6 000 kr baserat på heltid!

Du får ett schema som nattpersonalen själva har skapat, vilket löper om 8 veckor och är identisk för all nattpersonal. Detta innefattar tre längre ledigheter om fem, sju och nio nätter för att ge en bra återhämtning.

Utöver en vardag med spännande och utmanande arbetsuppgifter blir du även en del i ett arbetslag som hjälps åt och värnar om varandra. Varje natt arbetar vi i ett team om tre sjuksköterskor. Vi är en grupp med olika erfarenheter, styrkor och kompetenser och det gör att vi kompletterar varandra. Vi söker rätt person till vårt team och tycker det är viktigt att du vill bidra med tankar, idéer och positiv energi.

För att du ska få en så bra start som möjligt får du självklart en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder även en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! 

Det här får du arbeta med

På medicinsk vårdenhet A får du möjlighet att utmanas och ständigt utvecklas i din roll som sjuksköterska. Avdelningen är inriktad mot hematologi och njurmedicin och som sjuksköterska hos oss krävs det att du tycker om att arbeta med uppgifter som är tekniskt utmanande.

På hematologen utreds och behandlas olika blodsjukdomar såsom leukemi, myelom och lymfom samt anemier, venösa tromboser och lungembolier. Blod- och cytostatikahantering är vanligt förekommande. Vi bedriver även isolering av patienter som är infektionskänsliga på grund av cellgiftsbehandlingar eller benmärgstransplantationer. Sepsis är en vanlig komplikation hos dessa patienter.

På njurmedicin vårdas patienter med akut eller kronisk njursvikt med ett brett spektrum av bakomliggande orsaker som utreds och behandlas. Här vårdas patienter efter njurbiopsier, njurtransplantationer med mera. Vi vårdar också patienter som behöver hjälp med uppstart av påsdialys, vid peritoniter eller andra komplikationer samt patienter som får bloddialys på dialysavdelningen men av olika orsaker kräver inneliggande vård.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss är du trygg i din roll och kan behålla lugnet och fatta snabba beslut i stressade situationer. Eftersom tillståndet på våra patienter snabbt kan  ändras och bli akut krävs det att du är en person som är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är bra på att arbeta tillsammans med andra och du kan även strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. För oss är det viktigt att det rätt person på rätt plats och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Varför skulle just du trivas bra hos oss? Berätta gärna det i din ansökan! 

Detta värderar vi högt

Det betyder mycket för oss att du har ett bra bemötande och ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater. Tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Miriam Gadmar, vårdenhetschef, 010-242 20 72. 

Sista ansökningsdag är den 30 augusti 2020.  Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska natt Tillbaka till lediga jobb