Enhetschef

Neuropsykiatriska teamet, Länssjukhuset Ryhov Jönköping

Vill du vara med och forma framtidens psykiatri? Vi söker en ledare som skapar engagemang och delaktighet, välkommen med din ansökan!  

Vi söker

Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning och gärna erfarenhet av psykiatrisk/neuropsykiatrisk vård. Har du tidigare erfarenhet från arbetsledande befattning och/eller ledningsgruppsarbete ses detta som positivt. Om du inte har chefsutbildning ser vi gärna att de är något som du är intresserad av att gå. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning i din grundprofession med tidsbegränsat chefsförordnande, tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande, utmanande och stimulerande arbete med goda påverkansmöjligheter. Hos oss kommer du arbeta i en miljö som präglas av gott samarbete, både internt och externt. Du kommer också ges goda möjligheter till kompetensutveckling.

Klicka här för att läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder. 

Det här får du arbeta med

Neuropsykiatriska teamet arbetar med att utreda och behandla patientgrupper med neuropsykiatrisk problematik. I teamet ingår professioner som psykolog, psykiater, kurator, arbetsterapeut, sjuksköterska, skötare och vårdadministratör.

Som enhetschef har du verksamhets-, budget- och personalansvar på enheten. Du leder och fördelar det dagliga arbetet, har ansvar för arbetsmiljö, utveckling, resultat och uppföljning. I uppdraget ingår även att företräda kliniken gentemot våra samarbetspartners. Som en av klinikens enhetschefer är du tillsammans med övriga chefer en viktig kugge och ett stöd till verksamhetsledningen när det gäller utveckling och införande av nya arbetssätt och metoder. Arbetet innebär mycket samarbete med övriga chefer men ditt självständiga arbete för kliniken kommer vara minst lika viktigt.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss tänker vi att du är du en ledare som skapar engagemang och delaktighet. Du är självgående, driver processer framåt och arbetar mot mål och resultat. Vidare har du lätt för att samarbeta och uttrycker en positiv attityd till ditt arbete.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta sektionschef Åsa Lindström, 010-242 33 72. Vid perioden för Åsas semester 20/7-17/8 kan du kontakta enhetschef Oskar Vallin 010-242 59 02.

Sista ansökningsdag är 19/8. Intervjuer är preliminärt planerade till v.35 samt v.36. Välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisen belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Enhetschef Tillbaka till lediga jobb