Tandhygienist, Avdelningen för endodonti, oral protetik och parodontologi

Avdelningen för endodonti, oral protetik och parodontologi

Välkommen till avdelningarna för endodonti, oral protetik och parodontologi! Du hittar oss högt upp i Rosenlunds vårdcentrum i Jönköping. Vi finns i fräscha lokaler med hög standard på utrustning och IT. Dessutom med en fantastisk utsikt över Vättern.

På avdelningen arbetar idag 50 personer och vi har totalt 18 behandlingsrum. Välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig som har en svensk tandhygienistlegitimation, gärna med klinisk erfarenhet. Vi ser även positivt på om du har intresse för undervisning och handledning. 

Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser det som positivt om du också har kunskaper i engelska.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag och kompetensutveckling. Introduktionsprogram finns för alla yrkeskategorier. För dig som flyttar till vårt län erbjuder vi också flyttbidrag.

Det här får du arbeta med
Behandling och undersökning av patienter som remitterats till avdelningen med frågeställning avseende parodontit, periimplantit och protetisk behandling.

Hos oss medverkar du i utbildningsverksamhet samt handleder tandhygieniststudenter.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss känner du dig trygg med att fatta egna beslut och gillar att arbeta självständig. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är flexibel och när dagen får ändrade förutsättningar ser du möjligheter och har lätt för att ställa om.

I arbetet som tandhygienist träffar du människor med olika bakgrund och erfarenheter. Du är tillmötesgående i ditt bemötande och ser till varje patients unika behov. Genom att vara lyhörd och prestigelös skapar du ett gott samarbete med patienter liksom dina kollegor. Du har en positiv inställning och ett stort engagemang. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att nå verksamhetens mål.

Detta värderar vi högt
Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Då tycker vi att du ska läsa mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Eva Johansson på telefonnummer 070-345 64 25.

Sista ansökningsdag är den 25 september 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandhygienist, Avdelningen för endodonti, oral protetik och parodontologi Tillbaka till lediga jobb