Vårdenhetschef

Kirurgkliniken vårdavdelning A, Länssjukhuset Ryhov

Med fokus på verksamhetsutveckling och en god arbetsmiljö kommer du att trivas hos oss. 
Välkommen till kirurgkliniken!

Vi söker

Vi söker dig som vill leda medarbetarna på kirurgkliniken vårdavdelning A! Du som söker är legitimerad sjuksköterska eller har en annan relevant högskoleutbildning. Tidigare ledarskapserfarenhet med personalansvar är meriterande.  

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utvecklande och spännande tjänst inom kirurgisk verksamhet där du kommer att ha ett nära samarbete med din chefskollega på vårdavdelning B, biträdande vårdenhetschef samt klinikens övriga enheter. 
Du får en tillsvidareanställning på heltid i din grundprofession med ett förordnande som chef under fyra år. Regionen erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling utifrån tidigare erfarenhet. 
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som vårdenhetschef har du lednings- och medarbetaransvar för samtliga undersköterskor och sjuksköterskor på vårdavdelningen där det ingår att hålla medarbetar- och lönesamtal. I din roll har du arbetsmiljöansvar och du hanterar budget och uppföljning av enhetens ekonomi. Du har även det övergripande ansvaret för daglig styrning inklusive bemanning på både kort och lång sikt. Du har tillgång till stödfunktioner inom ekonomi och HR.

För att du ska trivas hos oss

Du är tydlig och kommunikativ i ditt ledarskap och har stor förmåga att skapa engagemang både på individ- och gruppnivå.  Att motivera andra ser du som en naturlig del av ledarskapet och förstår vikten av teamarbete för att uppnå goda resultat. Vidare sprider du arbetsglädje, tar tillvara medarbetarnas kompetens och låter idéer växa fram. Som person kan du prioritera dina arbetsuppgifter och värdesätter ett gott samarbete där du tillsammans med medarbetarna utvecklar, driver och förbättrar arbetet på avdelningen. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På kliniken värdesätter vi samarbete, öppenhet och delaktighet. Tillsammans utvecklar vi kliniken med det bästa för patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta biträdande verksamhetschef Staffan Cewers, telefon 010-242 12 81 för frågor om tjänsten (tillgänglig från den 3 augusti). Sista ansökningsdag är den 18 augusti 2020. Intervjuer planeras preliminärt till vecka 35 och 36. Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdenhetschef Tillbaka till lediga jobb