Sjuksköterska

Psykiatrisk intensivvårdsavdelning, Jönköping

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill vara med och bidra med kompetens och energi i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbete. Är du specialistsjuksköterska inom psykiatri eller har erfarenhet av psykiatrisk vård så är det positivt.Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill vara med och bidra med kompetens och energi i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbete. Är du specialistsjuksköterska inom psykiatri eller har erfarenhet av psykiatrisk vård så är det positivt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete på vår Psykiatriska intensivvårdsavdelning (PIVA) och på vår psykiatriska akutvårdsavdelning (PAVA).

Tjänsterna är tillsvidare, heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Tjänstgöring enligt schema, rotation dag och natt med kvälls- och helgtjänstgöring.

Psykiatriska intensivvårdsavdelningen är en länsenhet som har Jönköpings län som sitt upptagningsområde och består av två enheter, PIVA och PAVA. PIVA är en enhet med 6 vårdplatser för patienter i behov av psykiatrisk intensivvård och PAVA har 10 vårdplatser och vårdar särskilt vårdkrävande patienter.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska på avdelning leder och fördelar du det dagliga arbetet och har omvårdnadsansvar för avdelningens inneliggande patienter. Du jobbar aktivt i ett kontaktmannaskap som innebär att du följer patienten från in- till utskrivning. Omvårdnadsarbete och behandling utformas i samverkan med länets öppenvårdsmottagningar samt kommunens olika verksamheter.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ska du vara intresserad av att hjälpa människor med psykisk ohälsa där tålamod och uthållighet är viktiga egenskaper. Du är lugn och professionell i ditt bemötande, har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du har en förmåga att behålla lugnet i stressiga situationer och kan snabbt anpassa dig till nya omständigheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Helena Isaksson, 010-242 31 42 eller bitr. vårdenhetschef Christian Tham, 010-242 61 21.

Sista ansökningsdag är 2020-09-30. Välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisen belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb