Undersköterska vikariat

Anestesiavdelningen

Är du undersköterska och vill arbeta på en av Sveriges bästa operations- och intensivvårdskliniker?

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet från operationsavdelning och/eller erfarenhet från vårdavdelning.

Vi erbjuder dig

Tjänsten är ett vikariat med start i september. 
Du kommer att arbeta i ett team där vi sätter våra mål högt och vår vision är att tillsammans erbjuda operations- och intensivvård i världsklass.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Huvudarbetsuppgiften är omvårdnad av patienter före, under och efter operation. I det ingår att bistå operations- och anestesisjuksköterskan under ingreppet, förbereda operationssalen gemensamt och efter genomfört ingrepp avsluta och förbereda salen för nästa patient. Du deltar tillsammans i team vid traumalarm och andra akuta situationer som uppstår på sjukhuset. Du ska bland annat ta hand om uppkoppling av medicinsk apparatur, assistera vid steril uppdukning, logga in och förbereda digitala system inför ett ingrepp, ta emot patienter i receptionen till operationsenheten med mera.

För att du ska trivas hos oss

Du trivs med att den ena dagen på jobbet inte är den andra lik. Du måste kunna bemöta patienten på ett sådant sätt att patienten känner sig trygg under ingreppet. Ett rutiningrepp kan snabbt förändras till en akut situation, vilket ställer krav på att snabbt kunna ställa om till ändrade omständigheter. Du behöver kunna behålla ditt lugn, vara stabil och kontrollerad i pressade situationer. Det är också viktigt att du kan arbeta bra tillsammans med andra människor och se din roll i arbetsgruppen.

Detta värderar vi högt

Vi lägger stor vikt vid att alla är involverade i verksamheten, samt att allas åsikt förs fram på lika villkor. Vi har ett patientcentrerat arbetssätt där vi har möjlighet att fokusera på en patient åt gången. En god upplevelse för patienten i en svår situation är vårt fokus.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten, kontakta vårdenhetschef Ingrid Åberg 010-244 50 04. 
Sista ansökningsdag är den 11 augusti 2020. Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska vikariat Tillbaka till lediga jobb