ST-läkare/Specialistläkare/Överläkare inom specialiserad sjukvård i hemmet!

Specialiserad sjukvård i hemmet (SSIH), Medicin- och geriatrikkliniken, Värnamo sjukhus

Är du legitimerad läkare och redo att utnyttja din fleråriga kompetens och erfarenhet i möten med patienter i livets slutskede? Klappar ditt hjärta lite extra för den palliativa patientgruppen? Då har vi tjänsten för dig! 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad läkare, främst inom palliativ medicin, geriatrik eller invärtesmedicin. Det viktigaste är att du har en bred medicinsk kunskapsbas att stå på och ett stort intresse att gå vidare i din läkarkarriär genom att utveckla din kompetens mot palliativa patienter. Således kan du även vara specialiserad läkare inom exempelvis anestesi, gynekologi eller kirurgi.

Vid behov ställer vi oss även positiva till att erbjuda dig en ST-tjänst inom palliativ vård om så önskas. Tjänsten är tillsvidare på 100 %, dagtid. Annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde sker enligt överenskommelse utifrån ditt önskemål.

Tveka inte att låta oss veta dina specifika önskemål kring uppdraget, vi är öppna för att tillsammans hitta möjligheter som passar dig!

Vi erbjuder dig

Du blir en värdefull kollega i läkarkåren på Medicin- och geriatrikkliniken vid Värnamo sjukhus. Kliniken har en välbemannad läkarkår med hög kompetens och stort engagemang och en vilja att hjälpa varandra. Hos oss finns alltid en kollega nära till hands för diskussioner och kunskapsutbyte. Din närmsta chef blir Magnus Cernerud, verksamhetschef för kliniken. 

Du erbjuds även möjlighet att varva uppdraget inom SSIH med klinikens övriga uppdrag, så som exempelvis avdelningstjänst, öppenvård eller dagvård.   

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Utifrån nationella riktlinjer arbetar du med den specialiserade palliativa vården i Region Jönköpings län. Vårt mål är att ge en jämlik vård i länet och där blir du en viktig del av verksamheten och dess utveckling. Du får arbeta med konsultation, utbildning och patientmöten som sker i samverkan med slutenvård, primärvård och kommunerna.

Teamet består av läkare och sjuksköterskor som samarbetar med ett flertal yrkesprofessioner. Arbetet som läkare hos oss innebär främst arbete med att säkra den medicinska kompetensen kring våra patienter. I din roll ingår även utbildningsuppdrag samt handledning av läkare under utbildning. Du har en tydlig roll i teamarbeten samt utvecklings- och förbättringsarbete inom verksamheten. 

För att du ska trivas hos oss

Vår målsättning är att ha ett välfungerande samarbete mellan slutenvård, primärvård och kommuner. Du är därför engagerad och trygg i ditt arbete, skapar kontakter och upprätthåller goda relationer med patienter, närstående, kollegor och andra samverkanspartners. Du uppdaterar kontinuerligt din specialistkunskap och ser ett värde i att fungera som en kunskapsresurs för andra och har ett intresse i att undervisa. Vi ser gärna att du har ett stort intresse av att utveckla och förbättra verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Detta värderar vi högt

Vi värnar om patienten med komplexa behov och patienten i livets slutskede genom ett personcentrerat och teambaserat arbetssätt. Din kreativitet och nyfikenhet hjälper oss att utveckla verksamheten. 

Så här gör du om du är intresserad

Varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Magnus Cernerud, 010-244 57 68 vid frågor om tjänsten. Sista ansökningsdag är den 20 september 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som ST-läkare/Specialistläkare/Överläkare inom specialiserad sjukvård i hemmet! Tillbaka till lediga jobb