Fysioterapeut/Sjukgymnast

Habiliteringscentrum, Eksjö

Fysioterapeut/sjukgymnast, Vuxenhabiliteringen, Habiliteringscentrum i Eksjö.
Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är de kärnvärden som genomsyrar allt i vårt arbete.
Vi hoppas att du som fysioterapeut/ sjukgymnast, tillsammans med oss på Habiliteringscentrum i Eksjö vill vara en viktig del i att skapa möjligheter för ett gott liv i Jönköpings län. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad, legitimerad fysioterapeut/ sjukgymnast med ett gediget intresse för och gärna erfarenhet av arbete med Habiliteringscentrums målgrupper. Du brinner för att vara med i utvecklingen kring Habiliteringscentrums arbete och för dig är det en självklarhet att vara en del i att skapa förutsättningar för ett så självständigt liv som möjligt för personer med funktionsnedsättning.

Eftersom vi arbetar regionsövergripande och resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav.

Vi erbjuder dig
Hos oss kommer du att få arbeta med spännande och utmanande arbetsuppgifter, du kommer att arbeta i nära samarbete med ett tvärprofessionellt team. I Teamet arbetar ni utifrån tydliga mål samtidigt som att ni alltid har fokus framåt och uppmuntras att tänka nytt.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här
Du erbjuds en tillsvidaretjänst med tillträde 20210107, eller enligt överenskommelse. 

Det här får du arbeta med
Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss på vuxenhabiliteringen i Eksjö arbetar du med utredning/kartläggning och habiliterande insatser för vuxna. I ditt arbete bidrar du med din professions perspektiv i våra habiliterande insatser. Du arbetar med utredning/kartläggning och planering av fysioterapeutiska insatser. Vissa insatser genomför du själv och andra insatser i samverkan med andra professioner.
Du handleder och instruerar även personer i våra målgruppers närhet för att även ge dem de bästa förutsättningarna för att genomföra insatser.
Vid all habilitering är samverkan med samtliga aktörer kring en persons livssituation viktig. Som fysioterapeut samverkar du med flera externa parter där bland annat team Olmed och hjälpmedelscentralen ingår, du samverkar även med kommunens fysioterapeuter/ sjukgymnaster. 

Vi på Habiliteringscentrum arbetar med att möta personer med funktionsnedsättningar utifrån varje enskild individs förutsättningar. Vi erbjuder meningsfulla insatser med kvalitet i medskapande som ger möjlighet till ett så självständigt liv som möjligt.
Läs gärna mer om habiliteringscentrum som arbetsplats här

För att du ska trivas hos oss
För att du skall trivas hos oss är det viktigt att du gillar att arbeta med flera olika yrkesgrupper och verksamheter, du har lätt att samarbeta med andra och har lätt för att kommunicera och vara konstruktiv i ditt angreppssätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är flexibel i ditt arbete, du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har en god pedagogisk förmåga och är lyhörd inför hur olika människor med olika förutsättningar förstår och tar till sig kunskap. Du är empatisk och har lätt att sätta dig in i andras perspektiv utan att det för den skull tar över.
I din profession är du mån om att bibehålla och utveckla dina kunskaper, i detta är du även en god resurs för dina kollegor där du gärna delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Detta värderar vi högt
I habiliteringsteamet arbetar vi alltid för att ge våra målgrupper så goda förutsättningar som möjligt för ett gott liv.
Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten.
Vårt fokus är att erbjuda meningsfulla insatser med kvalitet i medskapande som ger möjlighet till ett så självständigt liv som möjligt.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Stefan Elg på 0102437324, stefan.elg@rjl.se
Teamsamordnare Ruth Lindgren 0102437341, ruth.lindgren@rjl.se
Sista ansökningsdag är 4/10-20
Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut/Sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb