Sjuksköterska

Medicin- och geriatrikkliniken, medicinsk vårdenhet D, Höglandssjukhuset Eksjö

Att arbeta på en kardiologienhet är både spännande och lärorikt! Är du intresserad av hjärtsjukvård och vill arbeta på ett av Sveriges bästa sjukhus? Då har vi jobbet för dig! 

 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, nyexaminerad eller rutinerad, som vill arbeta på Höglandssjukhusets hjärtvårdsenhet. Vi erbjuder två tidsbegränsade anställningar på heltid varav båda sträcker sig fram till och med slutet på 2021. Tjänsterna är initialt tidsbegränsade men har goda möjligheter till att övergå till tillsvidaretjänster. Tillträde sker enligt överenskommelse, men vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt. 

Vi erbjuder dig

Hos oss får du chans att växa i din roll som sjuksköterska. Utöver ett arbete som präglas av spänning och variation blir du en del i ett arbetslag som trivs bra med varandra. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet och att hjälpas åt. Vi lär oss ständigt av varandra och ser fram emot att få in nya idéer och ny kompetens från vår nya kollega!

Hos oss har du möjlighet att påverka din sysselsättningsgrad och vi tillämpar även individuell schemaplanering. Utöver detta finns möjligheter till kompetensutveckling utifrån en individuell kompetensutvecklingsplan. Vårt mål är att alla sjuksköterskor ska vara inskolade på våra HIA-platser inom ett år.

För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder!

Det här får du arbeta med

Sjuksköterskeuppgifter på hjärtavdelningen innefattar alla former av kardiologisk vård och omvårdnad samt en fördjupad kunskap inom exempelvis EKG-tolkning. På enheten finns 19 vårdplatser, varav fyra är HIA-platser. 
Vårdtider är varierande med både akuta och mindre akuta besvär. Vi arbetar i Team med andra yrkeskategorier men även självständigt utan att var ensam. Det förekommer dagsjukvård där vi gör elkonverteringar på avdelningen och patienterna går hem efteråt. Vi har också ett nära samarbete med vår mottagningsverksamhet där det är både läkarmottagning och egna sjuksköterskemottagningar.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss ser vi gärna att du är en trygg och stabil person som  klarar av att arbeta självständigt såväl som att samarbeta med de andra i arbetslaget. Du är även en flexibel person som har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är strukturerad och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Så här gör du om du är intresserad

Har du några frågor är du varmt välkommen till att kontakta vårdenhetschef Fredrik Ragnar på 010-243 55 63 Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdatum är  den 11 september 2020. Välkommen med din ansökan

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb