Behandlare

Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen, Värnamo sjukhus

Vi söker

Vi vänder oss till dig som är psykolog eller psykoterapeut alternativt terapeut med grundläggande psykoterapiutbildning eller utbildning som bedöms likvärdig. Du har ett intresse för barn och ungdomar och är redo för nya spännande utmaningar där du får arbeta tillsammans med många rutinerade, erfarna medarbetare blandat med engagerade nyanställda som har ett stort fokus på kunskap, bemötande och kvalitet. Önskvärt är att du har erfarenhet från psykiatrin. Tjänsten är tillsvidare på heltid med start enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst på en välfungerande och trivsam arbetsplats. Vi värnar om en god arbetsmiljö och ett gott bemötande gentemot varandra i personalgruppen. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling. Om du har intresse för forskning så ser vi det som en tillgång. För att du ska få en bra start hos oss får du en mentor, handledning och anpassad introduktion.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder inom Region Jönköpings län här. 

Det här får du arbeta med

Hos oss arbetar du med bedömnings-, utrednings-, och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer. Arbetet sker i tvärprofessionella team kring varje patient.

I arbetet ingår även samverkan med andra vårdgivare och verksamheter. Goda möjligheter ges för att utveckla din profession samt medverka i mottagningens och klinikens utveckling och framtid.

På vår mottagning tar du självständigt ansvar för dina uppgifter och planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs med att arbeta med andra människor. Vi ser att du också är en trygg och stabil person som uppskattar glädje tillsammans med andra.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas tror vi att du är en person som tar ansvar för sina uppgifter och är som person lugn och stabil i pressade situationer. Du arbetar bra tillsammans med andra människor och har en förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv. Vi ser att du också har en förmåga att lyssna och kan anpassa ditt tal till situationen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor går det bra att kontakta områdeschef Emelie Jakobsson, 072-50 29 831 eller biträdande områdeschef Lars Ferm, 010-244 98 18. Sista ansökningsdag är den 2020-09-21. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi planerar att hålla intervjuer under onsdagsförmiddagar, men kan också vara flexibla. Välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisen belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Behandlare Tillbaka till lediga jobb