Specialistläkare pediatrik

Barn- och ungdomsmedicinska mottagningen, Höglandssjukhuset, Eksjö

Vi söker

Vi söker dig som vill arbeta som specialistläkare på barn- och ungdomsmedicinska mottagningen på Höglandssjukhuset i Eksjö. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi har en genomtänkt strategi när det gäller kompetensutveckling med återkommande internutbildning. Som anställd hos oss har du dessutom fri öppen sjukvård och tillgång till diverse friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Vi erbjuder dig en chans att göra skillnad i barns och deras familjers liv. Barn- och ungdomsmedicinska mottagningen är en arbetsplats som präglas av gott samarbete och härlig stämning.

Verksamheten är väletablerad och har ett tydligt uppdrag inom öppenvården för barn- och ungdomsmedicin. Barn- och ungdomsmedicinska mottagningen är en specialistmottagning för barn- och ungdomar i åldern 0 t.o.m. 17 år. Vi erbjuder rådgivning, utredningar och behandlingar. Utveckling är en viktig del av arbetet och vi utvecklar tillsammans verksamheten utifrån patienternas behov. Du kommer att vara en viktig del i att vår verksamhet utvecklas och hela tiden förbättras.

Det här får du arbeta med

Vi arbetar inom flertalet av de pediatriska områdena. Som specialistläkare inom barn- och ungdomsmedicin förväntas du arbeta inom pediatrisk öppenvård i Eksjö och delta i neonatal jourverksamhet vid kvinnokliniken på Höglandssjukhuset. Dina kollegor är barnläkare, barnsjuksköterskor och vårdadministratörer. Vi har även ett väl utvecklat samarbete med andra aktörer som finns runt barnet.

I din roll som specialistläkare ingår handledning och kunskapsöverföring som en naturlig del i arbetet. Vi har ett utbildningsansvar för yngre kollegor som exempelvis ST-läkare inom pediatrik och allmänmedicin. Inom kort utökas verksamheten med verksamhetsförlagd utbildning inom läkarprogrammets barnkurs varför ett uttalat intresse för handledning är meriterande.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss är du som person öppen för nya idéer och intresserad av att arbeta med kvalitets- och förbättringsarbeten. Du är positivt inriktad på gott samarbete och ser vikten av att ta tillvara allas kompetens i teamet för att ständigt förbättra vården för våra patienter. Vidare har du lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och förhållningssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Tidigare erfarenhet av barnmedicinskt arbete är meriterande.

Det krävs goda kunskaper i svenska i tal och skrift, som lägst motsvarande C1-nivå enligt Europarådets nivåskala.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Ann Grännö Alm, tfn 070 5289 950.

Sista ansökningsdag är 27 september 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistläkare pediatrik Tillbaka till lediga jobb