Distriktssköterska/Sjuksköterska

Hälsans vårdcentral 2

Vi söker

En av våra sjuksköterskor ska vara föräldraledig därför söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill arbeta med oss på Hälsan 2. Vi har i uppdrag att ge den bästa vården nära patienten där primärvården ska vara basen i hälso- och sjukvården. Erfarenhet av primärvård eller akutsjukvård är meriterande. Vi är en välfungerande vårdcentral som ligger i centrum av Jönköping.

Ta chansen och prova på att arbeta hos oss! 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett vikariat på 80 % med start enligt överenskommelse. Att arbeta hos oss innebär ett omväxlande arbete, roligt och utvecklande arbete. Du får personlig kompetensutveckling och det finns goda möjligheter att delta i förbättrings- och utvecklingsarbete. Du kommer att samarbeta nära övriga yrkesprofessioner på vårdcentralen där teamkänslan är av stor vikt. Vi har mycket gott arbetsklimat där vi är måna om varandra och att hjälps åt.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Hos oss erbjuds du ett ­omväxlande arbete med telefonrådgivning, sköterskemottagning, vår Närakut där du tillsammans med läkare tar hand om patienten eller triagerar till rätt vårdnivå. I telefonrådgivningen handlar det främst om rådgivning och bokning. Mottagningsarbetet består av många delar såsom att möta patienter som kommer till planerad eller akut mottagning. Vi är öppna för att ta tillvara dina kunskaper, intresseområden och önskemål. Viss tjänstgöring på Närakuten i Jönköping kvällstid och helg förekommer.

För att du ska trivas hos oss

Ditt främsta intresse och engagemang ligger i mötet med människor där du är mån om att ge ett gott bemötande. Vi ser även att du är samarbetsinriktad, flexibel och kommunikativ. Vi tror att du är trygg och stabil i din yrkesroll, där du självständigt strukturerar, planerar och tar ansvar i ditt arbete. Du ser arbete med ständiga förbättringar som en naturlig del i ditt arbete där du är nyfiken och intresserad av att utveckla våra arbetssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Hos oss på Hälsan 2 värnar vi om ett bra samarbete och en god arbetsmiljö i vår strävan att alltid skapa bättre vård och hälsa för alla våra patienter - vår arbetsmiljö ska präglas av engagemang, öppen dialog och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till vårdenhetschef Eleonor Lindquist, tfn 010 2425823  alternativt 0722 490211, eller verksamhetschef Marie Sigfridsson 010 2425812 alternativt 0705 092213. 

Sista ansökningsdag är 27 september 2020.  Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb