Överläkare

Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Har du ett stort intresse för att arbeta med barn och ungdomar med psykisk ohälsa? Vill du arbeta på ett av Sveriges bästa sjukhus? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten som överläkare i barn- och ungdomspsykiatri!

Vi söker

Vi söker dig som har specialistkompetens inom barn- och ungdomspsykiatri och som är redo för en ny spännande utmaning där du får arbeta tillsammans med många trogna, erfarna medarbetare blandat med engagerade nyanställda som har ett stort fokus på kunskap, bemötande och kvalitet. Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på heltid med start efter överenskommelse. Vi ser gärna att du har arbetat inom svensk sjukvård. Svenska C i tal och skrift och B-körkort är ett krav.

Intresse för forskning eller pågående forskningsarbete ser vi som meriterande.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst på en välfungerande och trivsam arbetsplats. Hos oss på Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Jönköping värnar vi om en god arbetsmiljö och ett gott bemötande gentemot varandra i personalgruppen. Möjligheten att bidra till utveckling och upplägg av verksamheten är god och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Som överläkare hos oss kommer du att arbeta med kvalificerat behandlings- och utredningsarbete. Du är en viktig del i klinisk och administrativ processutveckling. Du medverkar även vid klinikens jour- och beredskapsarbete. Primärjoursarbete ingår inte i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss

Som medarbetare på barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Jönköping blir du en del av en positiv och engagerad arbetsgrupp. Du ser positivt på verksamhetsutveckling och har ett intresse av förändrings- och utvecklingsarbete. Vi tror att du är en trygg och stabil person med självinsikt och ett gott omdöme. Du har förmåga att arbeta så väl självständigt som tillsammans med andra och du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi tror också att du har en empatisk förmåga och verkar för ett gott samarbetsklimat.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa områdeschef Ulrika Hermansson, 010-242 31 09. Vid intresse är du även välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Moa Yngve, 010-242 11 39, moa.yngve@rjl.se.

Sista ansökningsdag är den 20 september.

Välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisen belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Överläkare Tillbaka till lediga jobb