Psykolog

Rättspsykiatrin, Jönköping

Vi söker dig som vill vara med och påverka vårt framtida arbete genom idéer och engagemang och som vill vara med och utveckla rättspsykiatrin i Region Jönköpings län. Är du vår nya medarbetare?

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Tidigare erfarenheter av rättspsykiatri, annan psykiatrisk tvångvård och/ eller erfarenhet från motsvarande statlig verksamhet är önskvärt.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse med arbetstider dagtid.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst med stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med goda möjligheter till kompetensutveckling. Våra arbetsplatser genomsyras av god gemenskap där vi vill att du bidrar med dina erfarenheter och din personlighet.

Här kan du läsa om vilka förmåner du har som anställd inom Region Jönköpings län.

Det här får du arbeta med

Rättspsykiatrin i Jönköping består av en slutenvårdsavdelning med 12 vårdplatser samt en öppenvårdsenhet. Vi arbetar i nära samarbete med Rättspsykiatriska regionkliniken i Vadstena. På vår enhet arbetar sjuksköterskor, skötare, vårdadministratör, arbetsterapeut, kurator, psykolog och läkare.

Som psykolog hos oss kommer du att arbeta med bedömning, utredning och behandling inom kompetensområdet. Riskbedömningar och brottsbearbetning är också centrala delar inom rättspsykiatrin där du som psykolog har en viktig roll.

Vi arbetar i team både i slutenvård och öppenvård. Arbetet är organiserat utifrån ett kontaktmannaskap där alla professioner samverkar i vården runt varje patient.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss tänker vi att du är en trygg och stabil person med hög grad av engagemang för ditt arbete. Du är initiativtagande och jobbar för att uppnå resultat. Då dina arbetsdagar kommer att se olika ut är det viktigt att du har lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Hos oss arbetar vi tvärprofessionellt varpå det är viktigt att du har lätt för att samarbeta olika människor.  

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Ulrika Wendel Hagstedt, 010-242 31 47 eller biträdande vårdenhetschef Linda Holm 010- 242 30 76.

Sista ansökningsdag är 2020-10-01 men intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisen belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog Tillbaka till lediga jobb