Tandläkare, Gislaved Folktandvård

Gislaved Folktandvård

Nu finns möjligheten för dig som tandläkare att bli en av oss! Vi värdesätter allas kompetens och hjälps åt för att i rätt tid ge god vård till alla som behöver det. Du arbetar i en fin gemenskap tillsammans med erfarna kollegor. Vi handleder varandra för att ständigt utvecklas. Kulturen på vår klinik kännetecknas av flexibilitet och högt i tak. Vi finns i Gislaveds Vårdcentrum och har genomtänkta och fina lokaler.

För att lära känna Gislaved Folktandvård, läs mer på Jobba på Gislaved Folktandvård.

Vi söker

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation eller är i slutet av din tandläkarutbildning. Körkort B är meriterande liksom erfarenhet av journalsystemet T4. Sedering med Benzodiazepiner och Panoramakörkort är önskvärt, men inte ett krav.

Vi förväntar oss att du har en ambition att utvecklas i din yrkesroll med mål att bli en riktigt bra allmäntandläkare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig

En tillsvidare anställning om heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder ett förmånligt friskvårdsbidrag och för dig som flyttar till vårt län erbjuder vi flyttbidrag. 

Det här får du arbeta med

Tandvård för barn och vuxna inom hela odontologin. 

För att du ska trivas hos oss

Du är en trygg och stabil person som arbetar bra tillsammans med andra. Genom att vara lyhörd och prestigelös bidrar du till en positiv stämning på kliniken. Som medarbetare hos oss möter du en mångfald av människor och du har förmågan att anpassa dig till varje enskilt möte. Du är enkel och tydlig i din kommunikation och försäkrar dig om att ditt budskap nått fram. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och tar de initiativ som krävs för att arbetet ska drivas framåt.

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Då tycker vi att du ska läsa mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Janna Lindroos eller klinikkoordinator Britt-Marie Kjellin på telefon 010-244 21 80.

Sista ansökningsdag är den 27 september 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandläkare, Gislaved Folktandvård Tillbaka till lediga jobb