Sjuksköterska

Urologmottagningen

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska och som vill arbeta på Urologkliniken, Höglandssjukhuset Eksjö! Tjänsten är tillsvidare på heltid. Tillträde efter överenskommelse. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av urologisk omvårdnad, men det är inte ett krav för tjänsten.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tjänst där du får möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll! Hos oss får du arbeta i tvärprofessionella team, där varje arbetstagare ges möjlighet att utveckla sin kompetens. Välkommen till en stimulerande arbetsmiljö med trevliga kollegor!

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare! (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Du får arbeta med bland annat sedvanligt mottagningsarbete, så som att assistera vid läkarmottagningar, arbeta med telefonrådgivning, tidsbokning, kontaktsjuksköterskeuppdrag. I förlängningen även ha sina egna sjuksköterskemottagningar. Du kommer även att bli delaktig i våra processarbeten.


Vi har ett nära samarbete med patientföreningar inom urologi, framförallt prostatacancerföreningen. Vi arbetar med personcentrerad vård.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss är du lugn och trygg i dig själv och samarbetar bra med andra. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och omständigheter, gillar att arbeta i ett högt tempo samt planerar din arbetsdag på ett effektivt sätt – är strategisk. Önskvärt är om du har god datorvana, samt tidigare erfarenhet av systemet Cosmic. Såklart önskar vi att du är nyfiken och Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urologkliniken är en processinriktad regionsklinik och bedriver specialistsjukvård. Urologkliniken i Region Jönköpings län har påbörjat ett arbete att centrera utredningen av prostatacancer till ett diagnostiskt center i Höglandssjukhuset i Eksjö.
För att bygga denna verksamhet behöver vi en medarbetare som passar in i vårt team, har ett intresse för urologisk mottagningsverksamhet samt brinner för att förändra och förbättra. Urologkliniken är en regionsklinik där alla medarbetare ansvarar för utvecklingen av våra processer i urologi i hela regionen. Vi ser gärna att du är intresserad av att vidareutbilda sig inom urologi.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Ulrika Wakt, 010-242 64 77. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Elisabeth Blomqvist Gunnarsson, 010-2425927 Sista ansökningsdag är den 30 september2020. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb