Sjuksköterska

Resursenheten, Värnamo sjukhus

Söker du en ny karriär där din mångåriga erfarenhet och kompetens tas tillvara för utveckling av vår verksamhet?  Gillar du att arbeta självständigt och med stort eget ansvar?
Då ska du söka till resursenheten!

Vi är en grupp kvalificerade sjuksköterskor och undersköterskor som täcker en stor del av korttidsfrånvaron på samtliga kliniker vid Värnamo sjukhus men även på vårdcentraler.

På resursenheten är vi unika i vårt arbetssätt då vi erbjuder dig:

  • En bred kunskap/kompetens, och ständigt ny inspiration genom att arbeta på olika kliniker.
  • Stora möjligheter att själv välja vilka kliniker du vill arbeta på.
  • Flexibla arbetstider vilka ger dig unika möjligheter att styra din egen arbetstid och fritid.
  • Ett strukturerat introduktionsprogram med mentorsskap av seniora kollegor i gruppen.
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du arbetar sedvanliga turer dag, kväll och helg (två helger av sex). Nattjänst kan komma att ingå i tjänsten efter att du varit anställd 1 år.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska i resursenheten kommer du att arbeta inom sjukhusets olika kliniker och verksamheter. För att förbereda dig på bästa sätt erbjuder vi en bra och väl utarbetad brevidgång på varje klinik. För varje ny klinik du lär dig utgår ett lönetillägg.

Förutom sedvanliga sjuksköterskeuppgifter förväntas ett stort engagemang i resursenhetens arbete såsom förbättringsarbeten samt att vara delaktig i att samordna och svara på bokningsförfrågan från klinikerna.

Vi har ett gott och öppet arbetsklimat där du får arbeta självständigt och med stort ansvar vilket göra att du känner dig delaktig och har stort inflytande.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet inom yrket. Förmåga att fatta självständiga beslut, samarbetsförmåga och flexibilitet är egenskaper som vi värdesätter högt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa vårdenhetschef Nina Henningsen, mobil 072-524 2574.  

Sista ansökningsdag är den 30 september 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb