AT-läkare

Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vill du göra din AT på ett av Sveriges bästa sjukhus?


Vi söker nu femton AT-läkare med tillträde våren 2021. Välkommen till Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Här får du goda möjligheter och förutsättningar att omvandla dina teoretiska kunskaper till praktiska färdigheter. AT-läkargruppen består av cirka 50 AT-läkare och har god sammanhållning. För dig som är intresserad finns möjlighet till forskning.

Vi söker

Vi erbjuder femton AT-block med tillträde vecka 8 eller vecka 21, 2021. AT-blocken omfattar 21 månader och är fördelade på sex månader kirurgi (inklusive anestesi och ortopedi), sex månader medicin (inklusive geriatrik) tre månader psykiatri och avslutningsvis 6 månader allmänmedicin. Din AT inleds med en veckas introduktion och du har fyra valfria veckor under din AT.

  • 2-5 dagars extern kurs
  • 1 veckas introduktion (allmän)
  • 1 timma undervisning per vecka
  • Handledare
  • Betald ledighet, konferensavgift, resa och boende till AT-stämman
Som anställd inom Region Jönköpings län finns också en del förmåner att utnyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det mängder av personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter.


Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här. 

Din kompetens

Du som söker har läkarexamen vid planerat tillträde av AT-block samt goda kunskaper i svenska motsvarande minst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Forskningsintresse är välkommet men inte nödvändigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi strävar efter att ha en snabb rekryteringsprocess och intervjuer kommer att genomföras löpande. Blir du aktuell för intervju kan inbjudan komma med kort varsel. Antagningsbeslut sker i nära anslutning till sista ansökningsdagen. Våra urvalskriterier är en sammanvägning av meriter, intervju och referenser. Vi försöker skapa en bred AT-läkargrupp med olika intressen och specialinriktningar.

Din ansökan

För att din ansökan ska bedömas som fullständig ska den innehålla:
- Personligt brev
- CV
- LADOK-utdrag/läkarexamensbevis
- Minst en klinisk referens
- Foto

Utländska sökanden ska bifoga socialstyrelsens beslut om tillstånd att göra AT i Sverige. Om du erbjuds AT-tjänst kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar angående ansökan och intervju lämnas av:
AT-samordnare Marina Möller, telefon 010-242 11 96 alt. 0722-401747.
AT-chef Magnus Allard, 010-241 00 00 (växel).

Övriga upplysningar lämnas av AT-läkare Elina Holmstrand, 010-2421 00 00. Fackliga frågor besvaras av SYLF:s representant Anna Håkansson, 010-241 00 00 (växel). Sista ansökningsdag är den 30 september 2020. 

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som AT-läkare Tillbaka till lediga jobb