Vårdadministratör till Kvinnokliniken!

Kvinnokliniken, Värnamo sjukhus

Vill du jobba i team och samtidigt utvecklas individuellt samt ansvara för egna uppgifter? Då söker vi just dig! #sverigesviktigastejobb

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/medicinsk sekreterare. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse men vi ser gärna att du har möjlighet att börja hos oss så snart som möjligt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete i ett positivt arbetsteam. Vi har en god arbetsmiljö och vi använder våra medarbetares kompetens på rätt sätt och ansvarar för utveckling. Här får du jobba med det du är utbildad för! 

Du arbetar kontorstider på vardagar med möjlighet till flexibilitet mellan 06.00 och 18.00, i den mån verksamheten tillåter. Möjlighet till distansarbete kan erbjudas efter introduktionsperioden. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Som vårdadministratör hos oss kommer du ha varierande arbetsuppgifter som innefattar bland annat patientdokumentation, diagnoskodning, arbete med kvalitetsregister, framtagande av statistik och deltagande i process- och förbättringsarbete tillsammans med kollegor från alla yrkeskategorier.  Du kan få ansvarsområden och utvecklingsmöjligheter utifrån dina och verksamhetens behov.­ 

Undrar du hur det är att arbeta som vårdadministratör inom Region Jönköpings län? Här kan du följa @vardadminstratoren på Instagram!

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är självgående samtidigt som du samarbetar bra med andra, är serviceinriktad och flexibel. Du har förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du har intresse för förbättringsarbete, IT-frågor och har god IT-vana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Olga Bjarnehäll, 010-244 73 01. Sista ansökningsdag är den 30 september 2020. Intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör till Kvinnokliniken! Tillbaka till lediga jobb