Undersköterska

Intensivvårdsavdelningen

Vill du arbeta som undersköterska på en av Sveriges bästa operations- och intensivvårdskliniker, dessutom i nya, moderna lokaler?
Välkommen till oss på IVA i Eksjö!

Vi söker
Undersköterska till Intensivvårdsavdelningen. Tjänsten är vikariat på minst sex månader, med möjlighet till förlängning
Tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Ett arbete där inflytande, delaktighet och arbetsglädje är en del av vår vardag. Varierande arbetsuppgifter där du ständigt lär dig nya saker. Här finns möjligheter till en utvecklande arbetsmiljö där du får använda hela din kompetens. Hos oss arbetar du i team som inkluderar många professioner. Vi är en fantastisk personalgrupp som har kul ihop även vid tyngre arbetsbelastning och alltid har stöd av varandra. Du kommer att få en individuellt anpassad introduktion.
Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med
Vår Intensivvårdsavdelning (IVA) är en allmän IVA som tar emot svårt sjuka patienter, vilket innebär att patienter som vårdas här kräver noggrann övervakning, avancerad behandling och omvårdnad. Till vår hjälp har vi den tekniska apparatur och övervakningsutrustning som kan behövas. Det kan gälla respiratorbehandling och övervakning efter t.ex. stora operationer, svåra infektionssjukdomar eller trauma. Runt patienten arbetar ett team bestående av narkosläkare, specialistutbildad sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast och vårdadministratör.

För att du ska trivas hos oss
Många av patienterna befinner sig i en utsatt position vilket ställer krav på förståelse och empati. Det kräver att du kan behålla ditt lugn, vara stabil och kontrollerad i pressade situationer. Det är viktigt att du kan arbeta bra tillsammans med andra människor och se din roll i arbetsgruppen. Du måste kunna bemöta patienten på ett sådant sätt att patienten känner sig trygg. Du ska vara utbildad till undersköterska och gärna ha erfarenhet från vårdavdelning inom somatisk vård.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information om tjänsten kan du kontakta vårdenhetschef Eva Edén-Gunnarsson,  010-2431031 eller vårdenhetschef Helén Karlsson, 010-2431032.
Sista ansökningsdag är den 200930
Välkommen med din ansökan.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb