Områdeschef

Laboratoriemedicin Molekylärbiologi

Vi söker

Dig som vill vara med och tillsammans med våra medarbetare forma en ny molekylärbiologisk enhet inom laboratoriemedicin på Region Jönköpings län, och fortsätta arbetet på ett av Sveriges bästa sjukhus!

Vi tror att du har lämplig högskoleutbildning och gärna tidigare erfarenhet eller utbildning inom molekylärbiologi. Erfarenhet av ledarskap är starkt meriterande likaså erfarenhet av forskning, utvecklings- och förbättringsarbeten.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete med stor möjlighet att forma ditt ledarskap och leda arbetsgruppen framåt! Detta tillsammans med drivna och engagerade medarbetare och kollegor.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med önskvärt tillträde i januari 2021 eller enligt överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Som områdeschef kommer du tillsammans med personalen att ta fram och utveckla arbetsformer för enheten. Utöver det leder du den dagliga driften av den molekylärbiologiska enheten inom laboratoriemedicin i form av dagsplanering av verksamheten, planering av personal och kompetens på kort och lång sikt, samverkar med kunder om analysutbud, svarstider och prissättning. Du kommer även att delta i samverkansforum internt inom laboratoriemedicin samt tillsammans med kund. 

I ditt dagliga arbete håller du dialog med personal kring aktuella frågor och blir en referenspunkt. Du hanterar och åtgärdar identifierade avvikelser, risker och eventuella klagomål, samt följer upp risk- och konsekvensanalyser. Vidare fullföljer du arbetsuppgifter som åläggs av verksamhetschefen och som förväntas av första linjens chef.  

För att du ska trivas hos oss

För att trivas i ditt uppdrag hos oss tänker vi att du är en trygg och stabil person med goda ledaregenskaper. Du är tydlig i din kommunikation och skapar engagemang och delaktighet samt förser andra med de befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Samarbete, kontaktskapande och att underhålla relationer är något som ligger naturligt för dig. Vidare tror vi att du ser helheter och planerar samt organiserar ditt arbete på ett effektivt och strukturerat sätt. Då dina arbetsdagar kan komma att se olika ut är det viktigt att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i detta.  

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Hanna Odén Poulsen, 070-248 59 47 eller verksamhetsutvecklare Viktoria Markusson 010-2422445, eller 070-6113050. Sista ansökningsdag är 25/9. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

I denna rekrytering kan vi komma att använda oss av testverktyg som komplement. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Områdeschef Tillbaka till lediga jobb