Läkarchef

Kirurgkliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Vår enhet i Eksjö har en lång tradition och gott renommé och är en del av vår länsgemensamma kirurgklinik i Region Jönköpings län. Vi har fokus på akutkirurgi, bråck, gallor, coloncancer och ÖGI och här finns en toppmodern endoskopienhet. Höglandssjukhuset är helrenoverat samt tillbyggt och i maj 2020 invigdes en helt ny operationsavdelning. Vår nuvarande läkarchef lämnar sjukhuset för flytt utomlands och vi söker nu efter en företagsam efterträdare, som värderar samarbete högt. Välkommen till kirurgkliniken på Höglandssjukhuset!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad läkare med en specialitet inom kirurgi. Meriterande är tidigare ledarskapserfarenhet och av utvecklingsarbete. 

Vi erbjuder dig

Som läkarchef erbjuder vi dig en utvecklande tjänst med stor möjlighet att påverka och utvecklas i din profession!
Du är direkt underställd verksamhetschefen för den länsgemensamma kirurgkliniken och är en del av både den gemensamma och den lokala ledningsgruppen, vilket innebär att du är delaktig i hela verksamhetens resultat och utveckling.
Tjänsten är ett förordnande under tre år med en tillsvidareanställning i din grundprofession med ömsesidig omprövning. Provanställning kan komma att tillämpas. Region Jönköpings län erbjuder ledarskapsutbildning och kompetensutveckling utifrån tidigare erfarenhet.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Chefskapet innebär att du har ett delegerat ansvar för ekonomi, personal och arbetsmiljö för läkargruppen. Du leder, i nära samarbete med den biträdande verksamhetschefen, det lokala arbetet på kliniken.  
I tjänsten ingår kliniskt arbete på 50 %, inkluderat jour- och beredskapsarbete. Du är medicinsk rådgivare på kliniken där du har ansvar för medicinska avvikelser lokalt. Resor ingår i tjänsten och B-körkort är ett krav. 

För att du ska trivas hos oss

Som person är du lösningsorienterad och intresserad av att driva verksamhetsutveckling så att patientarbetet ytterligare utvecklas och förbättras mot goda resultat. Du har ett intresse för att leda och utveckla personalen och skapar goda samarbeten både inom kliniken och i samverkan med andra verksamheter. Ditt ledarskap kännetecknas av öppenhet och dialog vilket skapar goda förutsättningar för en trivsam och trygg arbetsmiljö.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om arbetet som läkarchef är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Mats Persborn, 073-089 94 74, mats.persborn@rjl.se och/eller biträdande verksamhetschef Malin Johnsson, 010-243 53 41, malin.johnsson@rjl.se
Sista ansökningsdag är den 9 oktober 2020. Välkommen att söka tjänsten hos oss!
I denna rekrytering kommer vi att använda oss av testverktyg som en del i rekryteringsprocessen.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Läkarchef Tillbaka till lediga jobb