Psykolog

Psykiatriska mottagningen, Vetlanda

Vill du få möjlighet att utveckla dig inom din profession som psykolog och samtidigt vara delaktig i utvecklingen av vår verksamhet? Välkommen till oss på psykiatriska mottagningen i Vetlanda!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och gärna med erfarenhet inom specialistpsykiatri som vill utvecklas tillsammans med oss på vår välfungerande mottagning i Vetlanda.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierat och utvecklande arbete med goda handledningsmöjligheter samt möjligheter till kompetensutveckling och fortbildning inom din profession. Vi är en mottagning med tydliga rutiner och strukturer, hos oss finns hög kompetens och erfarenhet samt stöttande kollegor.   

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Som anställd hos oss har du bland annat fri öppen sjukvård och fri tillgång till vårt personalgym och andra friskvårdsaktiviteter. Du har också möjlighet att ta del av någon av de många personalaktiviteter som anordnas av vår personalklubb.

Här kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder. 

Det här får du arbeta med

Som psykolog hos oss arbetar du med individuell behandling av patienter med psykisk ohälsa samt gruppbehandlingar tillsammans med kollega eller utbildad KBT-terapeut. Du kommer också att arbeta med utredningar enligt remiss eller från förfrågan av teamet samt närliggande professioner. Handledning PTP-psykolog kan också komma att bli aktuellt framåt.  

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du är en serviceinriktad och trygg person som tar initiativ och har mod att agera utifrån din egen övertygelse. Du är strukturerad och har god problemlösande analysförmåga. Vidare är du tydlig i din kommunikation med patienter och kollegor. Då dina arbetsdagar kommer att se olika ut är det viktigt att du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Samarbete kommer vara en viktig del i ditt arbete hos oss varpå det är av stor vikt att du är en god samarbetspartner. Avslutningsvis tror vi att du är en person vill utvecklas i din profession och vill bidra till vår kliniks fortsatta framgång och utveckling.

Detta värderar vi högt

Vår värdegrund sätter bemötandet med patienten i fokus. Vi lär oss av varandra och tar tillvara våra medarbetares kompetens. Utifrån givna ramar arbetar vi för att alltid ge bästa möjliga vård till alla våra patienter. Vi är positiva och sprider glädje för att ge varandra en god arbetsmiljö.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till vårdenhetschef Mia Hillström, 010-243 23 34.

Sista ansökningsdag är 2/10 men intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisen belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog Tillbaka till lediga jobb