Tandsköterska, avdelningen för pedodonti

Avdelningen för Pedodonti

På avdelningen för pedodonti är barnen i fokus. Vi erbjuder tandvård för barn med behov av särskilt omhändertagande via remiss. Specialiserad tandvård för barn och ungdomar är en förutsättning för att alla barn ska få en fullständig tandvård, på lika villkor med målsättningen en god oral hälsa och delaktighet för alla. Varje år tar vi emot över 5 500 patientbesök på vår avdelning. Verksamheten vilar på tre uppdrag – kliniskt patientarbete, forskning och utbildning. Verksamheten har en lång tradition av ett nära och välutvecklat samarbete med hälso- och sjukvården, liksom ett brett kontaktnät utanför tandvården. 

Vi är ett härligt gäng på 20 personer som består av övertandläkare, ST-tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och administratörer. Nu söker vi dig som vill arbeta som tandsköterska hos oss med huvudsakligt fokus på reception och annat administrativt arbete. 

Här kan du läsa mer om arbetet och uppdraget för avdelningen för pedodonti.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med intresse för pedodonti. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som tandsköterskeyrket. Du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på det svenska språket. Vi ser positivt om du även behärskar andra språk. För tjänsten krävs körkort.

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och vilja att bidra till ett gott arbetsklimat. 

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 

Du som flyttar till vårt län kan få upp till 20 000 kronor i flyttbidrag och vi erbjuder ett förmånligt friskvårdsbidrag om 3 000 kronor per år.

Det här får du arbeta med

I denna roll kommer du huvudsakligen att arbeta med receptionsarbete så som telefon, kallelse och remisshantering. I dina arbetsuppgifter ingår också mer vanliga förekommande tandsköterkseuppgifter som sterilarbete, att assistera tandläkare och arbeta självständigt med delegerade arbetsuppgifter. Du arbetar också med narkosadministration och assistans vid tandbehandling under narkos. 

För att du ska trivas hos oss

Som tandsköterska hos oss bemöter och behandlar du barn i behov av specialisttandvård på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. För att göra detta är du trygg i dig själv och i rollen som tandsköterska. Du har en hög grad av servicekänsla och är lugn och uppmärksam i mötet med patienterna. Du anpassar din kommunikation och bemöter barnen på deras villkor. Du tycker om att arbeta i team och värdesätter gott samarbete med dina kollegor. I ditt arbete tar du eget ansvar och du planerar och strukturerar dina uppgifter på ett effektivt sätt för att uppnå bästa resultat. När omständigheter under dagen kan ändras är du flexibel och har en förmåga att leverera lösningar på situationer som uppstår.  

Detta värderar vi högt

Vill du veta mer om våra värderingar, mål och visioner? Läs gärna mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Anne Rapp, 010-2425353, anne.rapp@rjl.se.

Sista ansökningsdag är 4 oktober. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandsköterska, avdelningen för pedodonti Tillbaka till lediga jobb