Fysioterapeut/Sjukgymnast

Rehabiliteringscentrum, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Är du fysioterapeut/sjukgymnast och nyfiken på teamarbete inom specialistsjukvården? Har du ett särskilt intresse för patienter inom barnmedicin eller infektion? Då är du välkommen med din ansökan till rehabiliteringscentrum i Jönköping!

Vi söker

Vi söker legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med intresse inom områdena för barnmedicin och infektion till rehabiliteringscentrum på Länssjukhuset Ryhov. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras och anpassas efter dina önskemål. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig arbete i en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat präglat av teamarbete. Du har fysioterapeutkollegor nära till hands och samarbetar dagligen med övriga rehabiliteringsprofessioner och medicinsk personal. Verksamheten utvecklas kontinuerligt vilket innebär goda möjligheter att påverka arbetet. Vi erbjuder dig en grundlig introduktion och tillgång till en mentor om du är ny i yrkesrollen.

”Det roligaste i mitt arbete är mötet och samarbetet med barnet och föräldrarna”
Karolin Ifring, Legitimerad sjukgymnast

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Arbetet innebär i första hand bedömning och behandling/rehabilitering av patienter inom barnmedicin och infektion. Att möta patienter inom andra medicinska områden kan också förekomma. Arbetet innefattar både tjänstgöring på vårdavdelning och inom specialiserad öppenvård.

Helgtjänstgöring ingår vilket innebär att arbetsgruppen turas om att arbeta på lördagar och under storhelger. Rehabiliteringscentrum befinner sig i ett skede av utveckling vilket kan innebära nya viktiga uppdrag för våra medarbetare i framtiden.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra och är flexibel. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och självständigt sätt och har god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Stor vikt i urvalet läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens behov i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som vill vara aktiva i att utveckla patientprocesserna. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om arbetet hos oss är du välkommen att kontakta områdeschef Adna Zahirovic, tfn 010-242 3217. 

Sista ansökningsdag är den 4 oktober 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. 
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut/Sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb