Projektstrateg

Regional Utveckling

Regional utveckling är en del av Region Jönköpings län som ansvarar för att leda och samordna arbetet med länets utveckling och tillväxt inom områden som: demografisk utveckling, globalisering, klimat, miljö och energi, social sammanhållning, hållbar utveckling, samhällsplanering och tillgänglighet, kompetensförsörjning, attraktivitet och livsmiljöer, innovation och företagande och internationellt samarbete.

Vi söker
Vi söker en driven och samarbetsorienterad projektstrateg till enheten för Regional utveckling. Ditt jobb blir att långsiktigt skapa kapacitet för en utökning och breddning av tillväxtmedel i länet. Tillsammans med ledning och övriga medarbetare arbetar du för att regionen, länets kommuner, företag, civilsamhället eller andra aktörer söker och får projekt som bidrar till länets utveckling i enlighet med den regionala utvecklingsstrategin. Du kommer också att arbeta med uppföljning och redovisning av regionala tillväxtmedel.

Du har en högskoleutbildning med samhällsvetenskaplig eller ekonomisk inriktning eller högskoleutbildning som tillsammans med erfarenhet bedöms likvärdig. Du har stor erfarenhet av att arbeta med projekt, både projektledning, projektansökningar och projektredovisning. Du har en strategisk förmåga att utifrån uppdrag och mål se möjligheter och entusiasmera och engagera andra.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med stort ansvar och möjlighet att på riktigt bidra till tillväxt och utveckling i Jönköpings län.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss är du strategisk, mål-, resultat- och lösningsorienterad samt initiativtagande. Du är flexibel, stabil och har förmågan att se helheten före detaljerna.

Detta värderar vi högt
Vi värdesätter ansvarstagande, uthållighet och en personlig mognad.
 God förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift.
 Förmåga att snabbt sätta dig in i nya sammanhang.

Erfarenhet och överblick över olika stödformer som t.ex. EU:s strukturfonder och gärna även EU: s sektorsprogram.


Så här gör du om du är intresserad
Välkommen med din ansökan senast den 30 september 2020. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Brander, sektionschef internationellt samarbete, tfn 076-132 28 61.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Projektstrateg Tillbaka till lediga jobb