Sjuksköterska

Infektionskliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Till infektionsavdelningen söker vi nu en sjuksköterska om vill bli en del av vår trevliga personalgrupp. Är du vår nästa kollega?

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill bli en av oss på Infektionskliniken på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i Cosmic. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete med högt kollegialt stöd och hög trivsel. Vi tillämpar önskeschema.

Du får en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Som anställd hos oss har du dessutom fri öppen sjukvård och tillgång till diverse friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska har du en helhetssyn på patientens komplexa behov. Du ansvarar för omvårdnad, observation, läkemedel och samarbetsfrågor kring patienter med olika infektionsdiagnoser och varierande omvårdsbehov. Vi vill att patienten ska vara delaktig i sin vård. Det innebär att information är en mycket viktig del i ditt arbete. Du tar hand om patienten på bästa sätt utifrån individens behov och beprövad erfarenhet inom medicinsk omvårdnad. Vi arbetar i team med olika professioner och tillsammans med övriga medarbetare arbetar du för ett gott samarbete inom kliniken.

Som sjuksköterska leder och fördelar du arbetet i teamet. Våra patienter är ibland mycket svårt sjuka i exempelvis sepsis och kräver omfattande akuta åtgärder från dig och dina kollegor.

För att du ska trivas hos oss

Du är kvalitetsmedveten och trygg i din roll som sjuksköterska. Du kan ta ansvar för att planera och prioritera ditt arbete och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har ett empatiskt sätt, en mycket god servicekänsla och ger ett gott bemötande till patienter och kollegor.

För att trivas i denna roll bör du vara stresstålig och ha högt arbetstempo när så krävs. Vi lägger också stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi erbjuder ett arbete där inflytande, delaktighet och arbetsglädje är våra nyckelord. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Ann-Charlotte Widegren, 010-242 21 26. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 4 oktober. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb