Fysioterapeut/sjukgymnast

Habiliteringscentrum Värnamo

Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är de kärnvärden som genomsyrar allt i vårt arbete. Vi söker nu dig som vill utvecklas tillsammans med oss på Habiliteringscentrum i Värnamo.
Vi hoppas att du som fysioterapeut/ sjukgymnast, tillsammans med oss vill vara en viktig del i att skapa möjligheter för ett gott liv i Jönköpings län.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad, legitimerad fysioterapeut/ sjukgymnast med ett gediget intresse för och gärna erfarenhet av arbete med Habiliteringscentrums målgrupper. Du brinner för att vara med i utvecklingen kring Habiliteringscentrums arbete och för dig är det en självklarhet att vara en del i att skapa förutsättningar för ett så självständigt liv som möjligt för personer med funktionsnedsättning.

Eftersom vi arbetar regionsövergripande och resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav.

Vi erbjuder dig

Hos oss kommer du att få arbeta med spännande och utmanande arbetsuppgifter. Du arbetar i nära samarbete med ett tvärprofessionellt team.
Vi är en trevlig personalgrupp och tillsammans löser vi komplexa och varierande arbetsuppgifter. Ett ansvarsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor. 

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid from 2020-11-16 eller enligt överenskommelse.

Läs mer om vilka förmåner vi erbjuder här

Det här får du arbeta med

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss på barn- och ungdomshabiliteringen i Värnamo arbetar du med utredning/kartläggning och habiliterande insatser för barn i tidig ålder, famt till dess att de slutar gymnasiet. I ditt arbete bidrar du med din professions perspektiv i våra habiliterande insatser. Du arbetar med utredning/kartläggning och planering av fysioterapeutiska insatser. Vissa insatser genomför du själv och andra insatser i samverkan med andra professioner.

Vi på Habiliteringscentrum arbetar med att möta personer med funktionsnedsättningar utifrån varje enskild individs förutsättningar. Vi erbjuder meningsfulla insatser med kvalitet i medskapande som ger möjlighet till ett så självständigt liv som möjligt.
Läs gärna mer om habiliteringscentrum som arbetsplats här

För att du ska trivas hos oss

För att du skall trivas hos oss är det viktigt att du gillar att arbeta med flera olika yrkesgrupper och verksamheter, du har lätt att samarbeta med andra och har lätt för att kommunicera och vara konstruktiv i ditt angreppssätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är flexibel i ditt arbete, du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har en god pedagogisk förmåga och är lyhörd inför hur olika människor med olika förutsättningar förstår och tar till sig kunskap. Du är empatisk och har lätt att sätta dig in i andras perspektiv utan att det för den skull tar över.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi är ett gott gäng, på en lagom stor och trevlig arbetsplats. Grunden för vårt arbete är mötet med barn och ungdomar som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av habilitering. Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten.

I habiliteringsteamet arbetar vi alltid för att ge våra målgrupper så goda förutsättningar som möjligt för ett gott liv.

Vi hoppas att du vill vara en del i vårt härliga gäng! 

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är 20201004. 
Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag.

Vid frågor välkommen att kontakta enhetschef Maria Hermansson Ström, 010 244 79 24 eller sjukgymnast Karin Gärdek 010 244 79 06.


Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut/sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb