Fysioterapeut

Öxnehaga vårdcentral

Välkommen att arbeta tillsammans med oss på Öxnehaga vårdcentral. Arbetet på vårdcentralen kännetecknas av nära samarbete mellan olika professioner.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet av arbete inom primärvård. Det är meriterande om du har utbildning inom OMI, OMT, MDT, akupunktur samt har kunskap i journalsystemet Cosmic. Som person är du ansvarfull, flexibel, har ett gott bemötande, en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett stimulerande arbete. Tjänsten är ett vikariat med tillträde 2 november 2020 eller enligt överenskommelse. Vikariatet sträcker sig till den 31 december 2021. 

Vi är tre fysioterapeuter och söker dig då en av oss ska vara föräldraledig. Som fysioterapeut inom primärvården träffar du patienter i alla åldrar med besvär inom rörelse- och stödjeorganen. Arbetet innebär självständiga bedömningar, undersökningar och behandlingar. Vi erbjuder även gruppverksamhet i form av artrosskola, smärtskola, mindfulness och basal kroppskännedom.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Vårt arbete präglas av teamarbete så det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är engagerad och förstår vikten av ett gott bemötande. Det är också viktigt med flexibilitet som handlar om en förmåga till omställning i arbetssätt och metodik utifrån situation. Det är också viktigt att du kan göra självständiga bedömningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att ringa verksamhetschef Miriam Carlsson, tel 010-242 36 10 eller mobil 076-842 36 10. 

Sista ansökningsdag är den 27 september. Ansökningar och urval kommer att handläggas löpande.

Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut Tillbaka till lediga jobb