Sjuksköterska

Medicinkliniken, Medicinsk vårdenhet C, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Är du sjuksköterska och vill bli en del av vår gemenskap på Medicinsk vårdenhet C? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska för en tidsbegränsad tjänst på heltid till vårt härliga gäng. Tjänsten sträcker sig till 31 augusti 2021.

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete inom lungmedicin då vi vårdar patienter med avancerade lungsjukdomar. I tjänsten ingår dag-, kväll- och helgtjänstgöring, även nattrotation kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse, men vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt. 

Vi erbjuder dig
Som sjuksköterska hos oss blir du en del av ett team som präglas av positivitet och arbetsglädje. Att välkomna nya kollegor på bästa sätt är en självklarhet för oss. Hos oss är din delaktighet mycket viktig - därför arbetar vi med kontinuerlig verksamhetsutveckling där dina idéer och ditt engagemang värderas högt. För att du ska få en bra start får du en anpassad introduktion och brevidgång utifrån dina erfarenheter.    

Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Här kan du läsa mer om våra förmåner! https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner

Det här får du arbeta med
Som sjuksköterska hos oss arbetar du med omvårdnaden av våra patienter. Att hantera medicinteknisk utrustning, vårda patienter i livets slutskede och akutsjukvård är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Våra patienter har lungmedicinska diagnoser som bland annat lungcancer, KOL och endokrinologiska sjukdomstillstånd.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som är initiativtagande, självgående och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du har en god förmåga att strukturera ditt arbete och är självständig, samtidigt som du samarbetar bra med andra människor. Vidare är du stabil och behåller lugnet i stressade situationer. Du har även en god förmåga att kommunicera med andra och sätta dig in i deras perspektiv. Då vi arbetar med ständiga förbättringar av verksamheten välkomnar vi kreativitet och nya idéer.

Så här gör du om du är intresserad
Om du har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Sarah Lord, 010-242 20 98. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Emilia Fransson, 010-242 20 90. Sista ansökningsdag är den 2 oktober 2020.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb