Sjuksköterska Natt

Medicinkliniken, Medicinsk vårdenhet C, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker

Tycker du om att vara självgående, ta initiativ och arbeta i en liten men sammansvetsad grupp? Då har vi jobbet för dig! Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som gärna har erfarenhet av tidigare nattarbete. Tjänsten är ett vikariat på 69% till den 31 december 2020. Tillträde sker enligt överenskommelse, men vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt.

Vi erbjuder dig

Du som arbetar på natten fyller en viktig funktion och vi erbjuder dig ett lönetillägg på 6 000 kr baserat på heltid!

Som sjuksköterska hos oss blir du en del i ett gott nattgäng som kämpar tillsammans! På natten arbetar du i ett team tillsammans med en annan sjuksköterska och en undersköterska där ni tillsammans ansvarar för totalt 14 vårdplatser. För att du ska få en bra start får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter.  

Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Här kan du läsa mer om våra förmåner! https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner

Det här får du arbeta med
Som nattsjuksköterska hos oss arbetar du med omvårdnaden av våra patienter. Att hantera medicinteknisk utrustning, vårda patienter i livets slutskede och akutsjukvård är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Våra patienter har lungmedicinska diagnoser som bland annat lungcancer, KOL och endokrinologiska sjukdomstillstånd. 

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som är trygg i din arbetsroll, är initiativtagande och trivs med att arbeta självständigt. Du är bra på att ta egna beslut och har god förmåga att behålla lugnet i stressade situationer. Eftersom tillståndet på våra patienter snabbt kan förändras krävs det att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya situationer och omständigheter. För oss är det viktigt att ständigt förbättras och vi värderar därför kreativitet, nya idéer och utvecklingsförslag högt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. 

Detta värderar vi högt
Det betyder mycket för oss att du har ett bra bemötande och ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater. Tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad
Om du har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Sarah Lord, 010-242 20 98. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Emilia Fransson, 010-242 20 90. Sista ansökningsdag är den 2 oktober 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Natt Tillbaka till lediga jobb