Undersköterska

Medicinkliniken, Medicinsk vårdenhet C, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker
Vi på medicinsk vårdenhet C söker dig som är utbildad undersköterska och som vill arbeta i vårt härliga team. Tjänsten är ett vikariat på 85 % som sträcker sig till 31 december 2021. Tillträde sker enligt överenskommelse, men vi ser gärna att du har möjlighet att börja hos oss så snart som möjligt. 

Vi erbjuder dig
Hos oss får du möta många olika typer av människor, där varje patientmöte är unikt. Detta i sig utgör spännande utmaningar i det dagliga arbetet. Du välkomnas varmt till ett härligt team med trevlig stämning. Att stötta och hjälpa varandra som kollegor är viktigt för oss. Om du vill finns även möjligheten att arbeta med och handleda studenter och elever. För att du ska få en så bra start som möjligt får du självklart en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter.

Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Här kan du läsa mer om våra förmåner! https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som tycker om att arbeta självständig och tar egna initiativ. Vi ser gärna att du har kunskap inom sårvård och har du läst kurser inom sårvård och diabetes ser vi det som positivt. För dig är ett gott bemötande viktigt och du är serviceinriktad ditt arbetssätt. Du är en flexibel person, som kan jobba självständigt och har god samarbetsförmåga. Du är trygg i din arbetsroll och har ett intresse för utveckling och lärande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Det betyder mycket för oss att du har ett bra bemötande och ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater. Tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Sarah Lord, 010-242 20 98. 

Sista ansökningsdag är den 2 oktober 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb