Tandläkare, Tranås Folktandvård

Tranås Folktandvård

Tranås, vid Sommens norra del erbjuder en fantastisk miljö med närhet till många serviceinrättningar och skola. För dig som gillar friluftsliv erbjuds det stora möjligheter både på vattnet och i skogen. 

 

Till vår klinik söker vi dig som vill jobba med ett härligt gäng och bedriva tandvård i nya, fräscha lokaler. Du kommer att ges möjlighet att påverka och utveckla verksamheten tillsammans med klinikledningen.

 

Vi söker

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation. Vi ser gärna att du har körkort och erfarenhet av journalsystemet T4.
Du talar och skriver obehindrat på svenska språket.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder ett friskvårdsbidrag och för dig som flyttar till vårt län erbjuder vi också flyttbidrag.

Inom vår organisation har vi ett utvecklande kunskapsflöde genom ett tätt samarbete mellan allmäntandvården och specialisttandvården vid Odontologiska Institutionen. 

Det här får du arbeta med

Som tandläkare hos oss arbetar du med tandvård för barn och vuxna inom hela odontologin. Vi ser gärna att du vill arbeta
delegerat. För dig med erfarenhet av yrket förekommer också handledning av studenter och nya medarbetare.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som värdesätter gott samarbete och trivs att arbeta i team. Du är enkel och tydlig i din kommunikation och genom att vara prestigelös i ditt arbete bidrar du till ett bra arbetsklimat på kliniken. Du är trygg i din yrkesroll som tandläkare och har förmåga att hålla dig lugn och stabil även om dagen får ändrade förutsättningar. I mötet med patienter är du omsorgsfull och kvalitetsmedveten. Du gör ditt yttersta för att våra patienter ska få en så bra upplevelse som möjligt vid sitt besök hos oss. 

Du har en god struktur i ditt arbete och planerar och prioriterar dina arbetsuppgifter väl. Noggrannhet och kvalitet är viktigt för dig. Vi ser gärna att du kommer med egna idéer och tar initiativ till aktiviteter som utvecklar såväl kliniken som dig själv. I de beslut du tar ser du alltid till verksamhetens bästa. 

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Läs mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Christer Edlund på telefonnummer 072-239 15 35 eller klinikkoordinator Annette Andersson på telefonnummer 010-243 98 15.

Sista ansökningsdag är den 25 oktober 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandläkare, Tranås Folktandvård Tillbaka till lediga jobb